Mr Smile!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

:wink:   :wink:  coby sie pas czarny nie rozsechł :wink:
   :wink:   :wink:  coby sie pas czarny nie rozsechł :wink:

Napisano Ponad rok temu
Gratulacje!!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

dziekuje szczerze

co do usmiechu... po egzaminie podszedl do mnie jeden czlowiek i powiedzial:
"ja juz wiem czemu ty jestes Smile, bo jak podchodzi do Ciebie uke to ty robisz najpierw usmiech a pozniej technike
 ...."
  ...."

Napisano Ponad rok temu
czy to oznacza ze stale spozniasz sie z timingiem?co do usmiechu... po egzaminie podszedl do mnie jeden czlowiek i powiedzial:
"ja juz wiem czemu ty jestes Smile, bo jak podchodzi do Ciebie uke to ty robisz najpierw usmiech a pozniej technike...."

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
czy to oznacza ze stale spozniasz sie z timingiem?co do usmiechu... po egzaminie podszedl do mnie jeden czlowiek i powiedzial:
"ja juz wiem czemu ty jestes Smile, bo jak podchodzi do Ciebie uke to ty robisz najpierw usmiech a pozniej technike...."

po egzaminie sensei do "widzow" powiedzial tak:
"Smail robi takie aikido jakie powinno byc, dokladne, plynne i szybie, ale nie dlatego ze szybko robi tylko dlatego ze idealnie timingowo. Wie kiedy wejsc..."
hehe tzw miod dla uszu

a potem oklaski itp ;-) )))))))))))
Napisano Ponad rok temu
 )))))
 )))))co do kendo - chyba nie szybko, ostatnio troszke odwiesilem shinai...
ponadto jestem troszke uczulony na pewne sprawy ....

ale przyjdzie sie pogodzic z kendo bo znowu bede robli kurs instruktorski wiec tak czy siak shinai wezme w dlon, moze i na 5 kyu zdam

Napisano Ponad rok temu
Smajlu juz umi Kendo....

Pietrek nie marudz - bierz shinai i stawaj

dwa kpl bogu mam jakby co

Napisano Ponad rok temu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Rozgrzewka i jak cwiczyc Rozgrzewka i jak cwiczyc- Ponad rok temu 
- 
			 Trening z dziećmi, wymiana pomysłów Trening z dziećmi, wymiana pomysłów- Ponad rok temu 
- 
			 Sprzedam: KEN-JUTSU w Klubie SOTO - Tomasz Sowiński Sprzedam: KEN-JUTSU w Klubie SOTO - Tomasz Sowiński- Ponad rok temu 
- 
			 Staż z Andre Cognard Shihan w Warszawie (26-27.01.2008) Staż z Andre Cognard Shihan w Warszawie (26-27.01.2008)- Ponad rok temu 
- 
			 Staż z Pascalem Guillemin (5 dan), 23-24.02.2008 w Poznaniu Staż z Pascalem Guillemin (5 dan), 23-24.02.2008 w Poznaniu- Ponad rok temu 
- 
			 Sparingi aikido i bjj O.O Sparingi aikido i bjj O.O- Ponad rok temu 
- 
			 Kursy instruktorskie Kursy instruktorskie- Ponad rok temu 
- 
			 Sadek Khettab sensei we Wrocławiu Sadek Khettab sensei we Wrocławiu- Ponad rok temu 
- 
			 Seminarium z E.Germanov Sensei Seminarium z E.Germanov Sensei- Ponad rok temu 
- 
			 Byc pokornym czy nie byc Byc pokornym czy nie byc- Ponad rok temu