Informacja od Tomka Drwala
Napisano Ponad rok temu
Tomek prosił żeby gorąco pozdrowić wszystkich jego fanów oraz powiadomił, że kontuzja kolana której sie nabawił nie jest tak groźna jak początkowo to wyglądało.
Najważniejsze co udało mi się dowiedzieć od Tomka to, że pojawiło się wiele ciekawych tematów związanych z jego przyszłymi startami i to nie koniecznie w UFC. Szczegółów jak na razie nie mogę ujawnić, póki sprawy nie będą do końca dopięte.
Umówiliśmy sie wstępnie z Tomkiem ( jeśli czas mu na to pozwoli) na spotkanie 9 lutego w Krakowie na lidze Shooto.
Tomek obiecał udzielić dla Państwa i Perfekt-tv specjalnego wywiadu i być może sam osobiście powie więcej o swojej dalszej karierze sportowej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może najpierw Mamed vs. Drwal 8)
Tak źle życzysz Mahmedowi? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wręcz przeciwnie kolego :twisted: Uważam, że obaj panowie są numer 1 w Polsce, a miejsce na pudle tylko jedno. Ta walka już kiedyś miała się odbyć, ale w wyniku kontuzji Tomka się nie odbyła. Tomek się wyleczył i poszedł do UFC i jakoś o Mamedzie zapomniano. Byłaby to najlepsza walka dla Polskich kibiców i szczerze mówiąc postawiłbym grube siano na Mameda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wręcz przeciwnie kolego :twisted: Uważam, że obaj panowie są numer 1 w Polsce, a miejsce na pudle tylko jedno. Ta walka już kiedyś miała się odbyć, ale w wyniku kontuzji Tomka się nie odbyła. Tomek się wyleczył i poszedł do UFC i jakoś o Mamedzie zapomniano. Byłaby to najlepsza walka dla Polskich kibiców i szczerze mówiąc postawiłbym grube siano na Mameda
Jestem pełen podziwu i szacunku dla Mahmeda za to jak bardzo i jak szybko rozwija się jako zawodnik, ale przed porownaniem z Drwalem wolałbym go zobaczyć walczącego z kimś naprawdę mocnym, bo mam nadzieję że się ze mną zgodzisz, ale póki co porównanie pokonanych przeciwników przez Drwala a pokonanych przez Mahmeda wyżej sytuuje Tomka. Podobnie mówią ogólnoeuropejskie rankingi, choć oczywiście pełną jasność dałaby dopiero ich bezpośrednia konfrontacja. Ja kase postawiłbym na bardziej doświadczonego w trudniejszych bojach i moim zdaniem przynajmniej poki co jeszcze zdecydowanie lepszego Drwala :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jestem pełen podziwu i szacunku dla Mahmeda za to jak bardzo i jak szybko rozwija się jako zawodnik, ale przed porownaniem z Drwalem wolałbym go zobaczyć walczącego z kimś naprawdę mocnym, bo mam nadzieję że się ze mną zgodzisz, ale póki co porównanie pokonanych przeciwników przez Drwala a pokonanych przez Mahmeda wyżej sytuuje Tomka. Podobnie mówią ogólnoeuropejskie rankingi, choć oczywiście pełną jasność dałaby dopiero ich bezpośrednia konfrontacja. Ja kase postawiłbym na bardziej doświadczonego w trudniejszych bojach i moim zdaniem przynajmniej poki co jeszcze zdecydowanie lepszego Drwala :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC w rozmowach z Sakuraiem, Kidem i Gomim
- Ponad rok temu
-
mma uratowało mu życie
- Ponad rok temu
-
UFC 80 Video(Bez Spojlerów!!!!)