wanna vs prysznic
Napisano Ponad rok temu
Podobno gorąca kąpiel osłabia organizm, ale wiem, że po pewnym czasie odnosi to odmienne skutki i organizm jest pobudzony.
Prysznic jest zdrowszy i szybszy w czasie, ale nie odpręża tak jak kąpiel z olejkiem migdałowym i mnóstwem piany 8)
A więc jakie wy macie zdanie i co uważacie za lepsze, bo zdrowszy jest napewno prysznic :wink:
pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
so to?punktowe zmienianie temperatury
jak cos to zmienianie temperatur jest dobre, vide morsy.
Napisano Ponad rok temu
chodzi o to ze jezeli morsujesz to zanurzasz cale cialo, a jak masz prysznic to polewasz sie nie nierownomiernie a slyszalem ze jezeli od razu polejesz sie z prysznica zmina woda na kark to momentalnie nastepuje blokowanie zyl czy cos w tym rodzaju i ze jest to niezdrowe dla serca
pzdr
Napisano Ponad rok temu
co to?moze niefortunna kolokacja slowna
:wink:
hmm zawodnikom czasem na kark klada lod, bo mega chlodzi. w kazdym razie ja bym od zimnej i tak nie zaczynal. poza tym, serce raczej nie rozroznia czy jest miejscowo czy nie, serce bije szybciej albo mocniej. nie wiem, jak bede chcial sprobowac to poszukam gdzies na necie, na razie uzywam "temperatury umiarkowanej".chodzi o to ze jezeli morsujesz to zanurzasz cale cialo, a jak masz prysznic to polewasz sie nie nierownomiernie a slyszalem ze jezeli od razu polejesz sie z prysznica zmina woda na kark to momentalnie nastepuje blokowanie zyl czy cos w tym rodzaju i ze jest to niezdrowe dla serca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha czyli wolalbys przystosowac sie do rad kogokolwiek mimo tego ze od bardzo dawna robisz tak a nie inaczej i twoj dziadek tak samo..daje to dobre efekty utrzymuje Cie w dobrej formie i nawet pewnie fallus o 2 centki wiekszy sie zrobil no ale mimo tego wszystkiego jesli Ci ktos powie ze to zle to to zmienisz? albo jest zbyt pozno albo ja sienie rozumiem Cie.
Najwidoczniej za gwałtownie zareagowałes na mojego posta. Podam przykład: 16 latek idzie na siłownie i efekty przez pierwsze pół roku sa zajebiste, wszystkich na rekę łata i jest najlepszy w klasie, czuje sie z tym pewniej, lecz lekarz mu mówi, by jeszcze ćwiczenia z cieżarami zostawił na 2-3 lata, bo może mu to zaszkodzić za parę lat.Podobnie ze mną, jeżeli ktoś mi udowodni, że to na dłuższa metę jest szkodliwe ( może z innego powodu mój dziadek jest w świetnej formie ) i lepiej tego zaprzestać ( o ile bedzie to udowodnione) to ja sie zastanowie nad zmianą tego trybu życia. Lecz jezeli ktoś mi odradzi pisząc posta na twoim poziomie ktory napisales wczoraj, to oleje taką sugestię. Po prostu moim zdaniem jak sie źle nieświadomie robiło to lepiej temu zaprzestać. Nie omieszkam spytać sie lekarza przy okazji jakie to daje efekty na dłuższą metę, bo on napewno bedzie wiedział lepiej ode mnie.
Napisano Ponad rok temu
Mowil o wielu aspektkach, a takze m.in. o treningu z ciezarami w okresie dojrzewania. U nas w Polsce odradza sie taki. Tzn obiegowo, bez zadnych argumentow ludzie mowia - nie. Wg badan niemieckich specjalistow - jest dokladnie na odwrot, to doskonaly czas na budowe masy miesniowej, ktorej sprzyja naturalny w tym wieku wysoki poziom testosteronu. Jest tylko pare ciwczen niewskazanych.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wand też tak robił po treningu hard corowym w All access ,tyle że właził do beczki z lodem.Za kiedys ogladalem program z treningu zawodowca w "parkour" w Paryzu i zawsze po intensywnym treningu, wchodzil w domu do wanny wypelnionej po brzegi kostkami lodu, jako sposob na obolale miesnie i regeneracje organizmu.
Napisano Ponad rok temu
wlecome in scotland ahahahahha szczerze mowiac ja przez 1,5 roku bedac w scotland tez nie mialem do czynienia z wanna. nie ma to jak szybki szałer.nie bylem w wannie od ponad roku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ej, pisałem to samo, nie ściągaj.Zapomnialem jak to jest sie kompac w wannie... Uwielbial prysznic, dlaczego? a dlatego ze jak kompie sie w wannie to czuje jak ten caly brod ktory mialem na sobie plywa dookola mnie i sie "przyczepia" do mnie a jak sie wbije pod prysznic to wszystko elegancko splywa w odplyw i az sie czuje czystosc aleeee duza wanna plus sexowana dziewczyna, prysznic nie ma szans
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
prysznic po wieczornym bieganiu
- Ponad rok temu
-
podciąganie na drażku w domowych warunkach
- Ponad rok temu
-
dobry dermatolog
- Ponad rok temu