ćwiczycie Core Muscles?
Napisano Ponad rok temu
Na filmiku ładna pani pokazuje kilka prostych ćwiczeń.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
weza porob troche cizkich przysiadow ze sztanga z przodu to zobaczysz, co to mocne miesnie korpusu.
ale modelka fajna :wink:
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
no i nie zapominajmy o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. ciekaw jestem, jak ta modeleczka by sobie z tym poradzila.jednak martwy ciag i zarzuty to rzadza, no i drazek drazek i jeszce raz drazek
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Coraz więcej osób na siłowni na którą chodzę próbuje ćwiczyć coś z piłkami. Ja również, poza tym sporo ćwiczeń na kungfu robimy działających właśnie na core muscles. Tylko, że bez piłek.
mógłbyś opisać jakieś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tym temacie było trochę wiecej o tym:
http://budo.net.pl/v...der=asc&start=0
wielkie dzięki nie wiedziałem że na tym forum jest tyle osób które interesują się mm. głębokimi.
Napisano Ponad rok temu
Coraz więcej osób na siłowni na którą chodzę próbuje ćwiczyć coś z piłkami. Ja również, poza tym sporo ćwiczeń na kungfu robimy działających właśnie na core muscles. Tylko, że bez piłek.
Na filmiku ładna pani pokazuje kilka prostych ćwiczeń.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wez sobie into combat circuit training series: masz tam mnostwo cwiczen z pilkami i nie tylko, wszystko pod katem sztuk walki, w serii jest: mma, thai boxing, boxing, i grappling
naprawde duzo fajnych cwiczen
w mma np na samym poczatku jest pokazane jak Renato Tavares z American Top Team wykorzystuje wielka pilke to cwiczen graplingu - bawi sie z nia na macie, witac jak trenuje obejscia, zlapania, przetoczenia, obalenia itp - rewela
Skiper ciezko w polsce dyskutowac z ludzmi o takich cwiczeniach, u nasz to tylko martwy ciag i mysla ze to wystarcza i sa niepomiernie zdziwieni jak zobacza ze gwiazdy mma z taka pilka cwicza
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ROZPISKA
- Ponad rok temu
-
krioterapia
- Ponad rok temu
-
porownanie suplementow tanich i drogich producentow