ROZPISKA
Napisano Ponad rok temu
Mam wielka prosbe aby ktos mi ulozyl porzadna rozpiske jak mam stosowac odzywki chodiz mi o to ile ich brac, kiedy, w dni treningowe i nietreningowe..
ODZYWKI:
-GainBolic6000 4kg firmy olimp
-AminoMax6800 160caps/1100mg KING SIZE firmy trec
-Taurine 100caps firmy olimp
-creatine monohydrate180caps MEGACAPS 1250mg
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie widzę żadnych przeciwwskazańmasz 16 lat i chcesz wpierdolic w siebie tyle sztucznego syfu?
Napisano Ponad rok temu
-"dla pana?"
-nie dla dziecka
-ile ma lat i co cwiczy?
-12, cwiczy plywanie
-To moze troche za wczesnie..
-E tam, lepiej zeby zaczela juz teraz! Natalka musi byc mistrzynia polski!
teoretycznie nie ma ale po cholere?
Napisano Ponad rok temu
odstaw uzywki
"dorosłą" naturalną mase mięśniową osiagniesz za około 5 lat, na razie chocbyś żarł dziennie wiadro sterydów i dwa prosiaki masy dorosłego pakera i tak nie osiągniesz.
Musisz miec czas na to aby poznać dokładnie swój organizm i jego przyrodzone mozliwości.
Jesli nie masz zamiaru być zawodowym kulturystą to szlifuj technikę i szybkość zamiast myśleć o obwodzie baca czy klaty. Siłownia jest dla trenujacego SW tylko uzupełnieniem nie zaś podstawą treningu.
Napisano Ponad rok temu
Odpuść sobie odżywki, za wcześnie. Ćwicz na wolnych ciężarach, jedz ile możesz w miarę zdrowego żarcia, a efekty tak czy siak będą.
Nie mówiąc już o tym, że nie stracisz kawałka życia, bo biorąc suple albo oddajesz się porządnie ćwiczeniom i masz mniej czasu i chęci na życie prywatne, albo ćwiczysz olewczo i po cyklu widzisz efekty gainerów głównie na grubej dupie i brzuchu
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tobie raczej mozgu potrzeba, i lekcji polskiego... :roll: inaczej kolejny kark wyrosnie...wasnie ja trenuje kick boxing i krav mage ... i potreba mi troche wiecej ciala bojestem zachudy i niepomaga mi to w czwiczeniu SW ..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
tobie raczej mozgu potrzeba, i lekcji polskiego... :roll: inaczej kolejny kark wyrosnie...
Ja wszystko rozumiem ale bez wycieczek osobistych bo polecą warny. No i pamiętaj że nie tak dawno temu miałeś 15-16 lat i nie wiedziałeś tego wszystkiego co wiesz teraz.
Jeśli chodzi o suplementy to parę osób ci napisało jedz zdrowo i dużo starczy. Daj swojemu ciału trochę czasu i skup się na technice.
Napisano Ponad rok temu
Cwicz sobie i olej odzywki.
Napisano Ponad rok temu
rok temu nie wiedzialem 1/4 tego co wiem teraz
odnosilem sie jednak do pisowni, nie supli.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krioterapia
- Ponad rok temu
-
porownanie suplementow tanich i drogich producentow
- Ponad rok temu
-
Żonglowanie, odbijanie
- Ponad rok temu