Witam.
Mam pytanko - jakie jest wasze zdanie na temat producentow tanich odzywek/suplementow? Czy mozliwe jest, ze wartosci podane na tabelkach niekoniecznie sa prawdziwe? Czasami jest spora roznica cenowa miedzy znanym producentem, a producentem tanim mimo, ze wg. tabelki maja prawie taki sam sklad.
Czy warto placic wiecej za "firme" ???
Czy ktos z was ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane?
Ewentualnie ktore firmy odradzacie, a ktore polecacie?
pozdro
Olaff
porownanie suplementow tanich i drogich producentow
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: porownanie suplementow tanich i drogich producentow
Moje zdanie jest takie, że jeżeli deklarowany skład jest taki sam to bierz tańsze. Jedyny wyjątek to kwestia smaku. W "drogich" firmach też są przekręty na składzie (historie z zawartością "białka w białku" etc). Przy takich kreatynach i podobnych to zupełnie nie ma różnicy bo to i tak wszystko z jednej taśmy leci.
Z tym, że ja od jakiegoś roku lecę bez supli bo uważam że są one zupełnie nie potrzebne. Jedyne co mogę rozważać to okresowo kreatyna (w różnej formie) i spalacze.
Wszelkie inne suplementy uważam za zupełnie zbędne, bardziej efekt placebo niż cokolwiek innego.
Rynek odżywek coraz bardziej idzie w kierunku pseudo dopingu (ostatnia moda na PH i ich wykrycie w produktach (np: Jungle Warfare)) więc na ile mogę to będę odżywek unikał lub brał tylko te podstawowe.
Gubrin
Z tym, że ja od jakiegoś roku lecę bez supli bo uważam że są one zupełnie nie potrzebne. Jedyne co mogę rozważać to okresowo kreatyna (w różnej formie) i spalacze.
Wszelkie inne suplementy uważam za zupełnie zbędne, bardziej efekt placebo niż cokolwiek innego.
Rynek odżywek coraz bardziej idzie w kierunku pseudo dopingu (ostatnia moda na PH i ich wykrycie w produktach (np: Jungle Warfare)) więc na ile mogę to będę odżywek unikał lub brał tylko te podstawowe.
Gubrin
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Żonglowanie, odbijanie
- Ponad rok temu
-
niegojąca się rana na nodze
- Ponad rok temu
-
L kartynina- wasze opinie