posylwestrowe zatrucie
Napisano Ponad rok temu
I stalo sie najgorsze...za duzo wypilem :-) Na domiar zlego na nastepny dzien z rana postraszylem troche kibel, ze prawie uciekl :-) Jednak kiedy wybralem sie do lazienki i spojrzalem w lustro, zauwazylem dziwne czerwone plamki wokol oczu :? Nie wiem czy to spowodu duzej ilosci alkoholu mam takie uczulenie, czy moze sa to popekane naszynka z powodu sesji toaletowej...Fakt, ze nie chce zejsc, a wyglada dosc paskudnie.
Mial ktos z was takie cudo po imprezie kiedys?
Czekam na odpowiedzi doswiadczonych w bojach specjalistow :-)
Szczesliwego Nowego Roku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co piliście?
:)
ja do dzisiaj odczuwam skutki poniedziałkowej nocy
Napisano Ponad rok temu
Witam,
I stalo sie najgorsze...za duzo wypilem :-) Na domiar zlego na nastepny dzien z rana postraszylem troche kibel, ze prawie uciekl :-) Jednak kiedy wybralem sie do lazienki i spojrzalem w lustro, zauwazylem dziwne czerwone plamki wokol oczu :? Nie wiem czy to spowodu duzej ilosci alkoholu mam takie uczulenie, czy moze sa to popekane naszynka z powodu sesji toaletowej...Fakt, ze nie chce zejsc, a wyglada dosc paskudnie.
Mial ktos z was takie cudo po imprezie kiedys?
Czekam na odpowiedzi doswiadczonych w bojach specjalistow :-)
Szczesliwego Nowego Roku
jeżeli, że tak powiem, ciężko rzygałeś, to prawdopodobnie to popękane naczynka. Ja tak mam prawie zawsze... Możesz sobie umyć twarz kilka razy na zmianę mocno ciepłą i zimną wodą, trochę pomaga.
Napisano Ponad rok temu
Piłem spirit rozrobiony z wodą, ale chyba za słabo się rozrobił
Napisano Ponad rok temu
chciales, wybralesPowoli znika...ale chyba potrzeba czasu.
to masz :roll:
Napisano Ponad rok temu
u mnie zawsze występują po rzyganiu - czy to po alkoholu czy po zatruciu itp
Napisano Ponad rok temu
Powoli znika...ale chyba potrzeba czasu.
Chłopie 27 lat masz i cię nie stać na normalną flaszkę :roll: ?? Wstyd ...
Ja sto lat temu miałem przekrwione oczy od picia , a kumpel dostał zeza hahaha .
Napisano Ponad rok temu
Powoli znika...ale chyba potrzeba czasu.
Chłopie 27 lat masz i cię nie stać na normalną flaszkę :roll: ?? Wstyd ...
Ja sto lat temu miałem przekrwione oczy od picia , a kumpel dostał zeza hahaha .
Po pierwsze: a czy spiryt rozrobiony z wodą to nie jest ta sama trucizna co wódka?
Po drugie: imprezka zorganizowana była nie przezemnie, więc zgodziłem się pić co polewali, wiedząc dobrze jak się to skończy dnia następnego (poza plamkami :-) )
Po trzecie: stać mnie na normalną flachę i kupiłem ją, ale z uwagi na dużo rozrobionego spirytu, nie miałem miłej okazji, żeby spróbować "lepszego" trunku :wink:
Po czwarte (ostatnie): wstyd jest pić "nie markowe" alkohole, a nie jest wstydem picie "luksusowej"? Wychodząc z Twojego założenia, powinienem się w swoim wieku wstydzić chodzić w ubraniu z targowiska, bo przecież mając lat 27 powinienem ubierać się w markowe ciuchy :-)
Napisano Ponad rok temu
Ja wychodzę z takiego założenia : nie piję wódy codziennie więc jak już pije to niech to będzie Wyborowa , żubrówka albo coś takiego . Żadna ekstrawagancja ale jednak dobre wódeczki .
Napisano Ponad rok temu
Zapewne sam bym się wstydził takie cudo serwować w sylwka, ale mój wstyd w tej kwestii jest na całkiem innym poziomie, aniżeli jego :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to grubo musiało być , kumpel miał czerwoną plamke na oku od tego ze jak żygał to pod takim ciśnieniem ze rozerwalo mu tam naczynka krwionosn. Jesli mozeliwe ze twoja plamka jest z tego samego powodu to spoko wchłodnie sie lekarz zalezecal mu zeby nie przesadzal z wysiłkiem fizycznym bo moze sie rozlac jeszcze bardziej.
Na oku czyli na siatkówce ?? 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GOPO
- Ponad rok temu
-
100 pompek
- Ponad rok temu
-
podciąganie
- Ponad rok temu
-
ekstremalne pytanie o....konsystencje stolca:P
- Ponad rok temu
-
Ceny odżywek oszalały!!
- Ponad rok temu
-
odcineik szyjno piersiowy-jak rozciagacie??
- Ponad rok temu
-
jak czesto w tyg cwiczycie brzuch?
- Ponad rok temu
-
Doradzcie mi ;]
- Ponad rok temu
-
narkoza u dentysty
- Ponad rok temu
-
literatura potrzebna do pracy licencjackiej