UFC 79 SPOILER ( tzn. wyniki walk jeśli ktoś nie wie co to)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i w dodatku Chuck ciagle patrzacy na zegar w 3 rundzie... porazka :?
Spójrz na wiek Chucka i zacznij marzyć, żebyś w tym wieku miał połowe jego formy. Co do Wanda to od momentu jak sie skoksował do walki z CroCopem to jego walki to pasmo porażek. Wyższa waga ewidentnie mu nie służy.
Napisano Ponad rok temu
i w dodatku Chuck ciagle patrzacy na zegar w 3 rundzie... porazka :?
Moim zdaniem to było zagranie taktyczne ze strony Chucka. Wiedział że wygrywa walkę na punkty a lepiej mu zawsze szło z kontry niż z ataku, więc chciał sprowokować Silvę żeby go zaatakował patrząc ostentacyjnie na zegar (bo to nie były jakieś pół-sekundowe ukrywane spojrzenia).
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem to było zagranie taktyczne ze strony Chucka. Wiedział że wygrywa walkę na punkty a lepiej mu zawsze szło z kontry niż z ataku, więc chciał sprowokować Silvę żeby go zaatakował patrząc ostentacyjnie na zegar (bo to nie były jakieś pół-sekundowe ukrywane spojrzenia).
Taktyka owszem, ale pod publikę i sędziów ...
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Spójrz na wiek Chucka i zacznij marzyć, żebyś w tym wieku miał połowe jego formy. Co do Wanda to od momentu jak sie skoksował do walki z CroCopem to jego walki to pasmo porażek. Wyższa waga ewidentnie mu nie służy
wiesz nie o to chodzi zeby nie patrzec na zegar ale tak jak on to robil to przegina, widziales aby robil tak Randy ktory jest 8 lat starszy?!
a w ogole to nie strasz mnie bo mnie do wieku Chucka to tylko 3 lata brakuja :wink:
Napisano Ponad rok temu
A jak Chuck klapsnął na tyłek to Silva
chyba przez chwile zgłupiał.
Ja myślałem że będzie stompy robić :?
Chuck wlaczył u siebie na swoich zasadach.
Silva gadał że ćwiczył dużo łokci,
a w klinczu dupa - brak praktyki
został "wyłokciowany" przez Chakiego.
Napisano Ponad rok temu
Taktyka owszem, ale pod publikę i sędziów ...
Pod publikę rozumiem, ale czemu pod sędziów?
Napisano Ponad rok temu
Pod publikę rozumiem, ale czemu pod sędziów?
Bo sędzia też człowiek i ulega wpływom, a dodatkowo jak publika jest przekonana że zawodnik wygrywa "na punkty" to i łatwiej mu tą wygraną wlepić. Norma.
Gubrin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajny początek Sudoku, myślałem, że znowu się skończy tak, jak poprzednio. Jednak Machida ładnie się pokazał, bardzo mi się podobały te sweepy po obaleniach, które realizatorzy pokazywali w zwolnionym tempie. No i jego konsekwencja. Bardzo fajna walka, mimo, że typowałem inny wynik.
Hughes vs St. Pierre
O, w mordę! 8O St. Pierre robił, co chciał, a to harai goshi tuż przed poddaniem Hughesa na koniec drugiej rundy to było absolutne mistrzostwo świata! Stawiałem na Hughesa, ale przy takim pokazie umiejętności jego przeciwnika nie szkoda mi takiego wyniku. Dla mnie bomba.
Silva vs Liddell
Jak chyba każdy nie mogę zrozumieć, czemu Silva nie poszedł za ciosem w połowie drugiej rundy. W klinczu też się zupełnie nie popisał. Dobra walka w starym stylu. Silva już nie ten sam, co kiedyś, wygrana Chucka natomiast jak najbardziej zasłużona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
im wiecej czytam i mysle na temat walki Vanderleia, to wyglada na ustawiona :?
a widziales ja ?
Napisano Ponad rok temu
im wiecej czytam i mysle na temat walki Vanderleia, to wyglada na ustawiona :?
a widziales ja ?
tak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 79:Nemesis VIDEO(bez spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
MMA w GB Łódź
- Ponad rok temu
-