jak ktoś znały by konkrety proszę pisać
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to mozesz sobie wybierac z tego co cie interesuje a co nie?plan wyglada rzezniczo i np z 10km biegu na rozgrzewke raczej odpadam Smile
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle, ze beda cie traktowac tak, jak sie zaprezentujesz. poza tym, raczej wiekszosc ludzi tam jezdzaca jednak chce sie czegos nauczyc?Może i faktycznie w ten sposów wydaje się opinie na temat campów , ale dokładnie chodzi mi o to, który z nich jest taki, że gdy się pojedzie nie traktują "cię "w nim jak turyste, tylko człowieka, który pojechał po to aby ćwiczyć i wynieść z tamtąd jakąś nauke i doświadczenie ???? !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wreszcie znalazlem -> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] wszystko jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może ja napisze gdzie można podziwiać, i oglądać walki MT.
W Bangkoku walki odbywaja sie na Stadionie Ratchadamnern (Thanon Nok) w pn.,śr. i pt. o 18.00, w nd. o 16.30 i 20.30. Niedzielne wcześniejsze spotkania mają najtańsze bilety. Normalnie płaci się za wstęp od 500-1000 bahtów do 100 bahtów - zależnie od miejsca na widowni, i od rangi spotkań. Na Stadionie bokserskim Lumpini (Lumpini Boxing Stadium - Thanon Rama pierwszy) walki urządzane są we wt. i pt. o 18.30 i w nd. o 13.00 i 18.30. Bilety kosztują tak samo jak na Ratchadamnern, na wczesniejsze walki niedzielne - najmniej. W sb. i nd. spotkania transmituje telewizja - podobnie czasami w dni powszednie o 22.30. Krótkie pokazy walk można obejrzec w Ogrodzie Różanym (Rose Garden) i na Phuket w Thai Village, wiecej w nich jednak śmiechu niż autentyczności. W Chiang Mai kibicuje się w weekendy na ringu Duchanuktau, przy Thanon Bumrungrat. Na phuket fani tajskiego boksu zbierają się co piątek o 20.00 na Phuket Boxing Stadium (w Sahan Hin, po prawej od cynowego pomnika, gdzie droga Phuket dociera do morza). Wiele miast na prowincji ma własne miejsca spotkań z regularnymi, cotygodniowymi walkami.
Informacje pochodzą z książki "Podróże Marzeń" Tajlandia - Biblioteka "Gazety Wyborczej"
Dodam jeszcze, że ok. 40 bahtów to 1 Dolar amerykański.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Red wiesz, że chyba nawet ćwiczymy w tym samym miejscu
capo, czy kicka ? byłem narazie na dwóch treningach (kickboxing'u), bo czas niestety narazie mi nie pozwala na więcej
ale od nowego roku jade na maxa :twisted: (kolega w niebieskich spodenkach มวยไทย - Skylark1987)
Napisano Ponad rok temu
Jest osrodek na wyspie koh samui pod sztandarem WMC (trenowal tam np Rafal Simonides). Warunki sa zajebiste (w sensie- ZAJEBISTE- tv w pokoju ladnie czysto wszystko cacy-czego nie mozna powiedziec o kaewsamrit), ale za to slyszalem ze jest tam duzo turystow. I tu tylko przewazaylo moje wrazenie (ktore moze byc mylne) ze moga trenerzy inaczej podchodzic do kogos kto jest tam na kontrakcie (jak np R.Simonides) i do kogos takiego jak ja-zaden ze mnie zawodowiec, to ma byc raczej przygoda, ale jade tam zeby zapierdalac jak dizki osiol a nie zbey sie obijac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomasz, jak pisalem nie bylem w ani jednym miejscu (jak narazie:)) takze oceniam tylko na podstawie przecyztanych opinii. Na forum do ktorego dalem link takie wlasnie opinie kraza o Koh samui.
Mimo wszystko zdaje sobie sprawe ze to glownie od osoby zainteresowanej zalezy jak na ciebie patrza. Sa jednak miejsce gdzie ewidentnie jest wiecej i mniej ludzi przyjezdnych
Co do kombatu rzeczywiscie tak jak mowisz-slyszalem swietne opinie o tym campie ale jak wyzej, nie widzialem na wlasne oczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz czesciowo racje...ale jak ktos chce to można sie tam wiele nauczyc a baranów co płacą nie znaja sie i sie cieszą ze trenuja to na całym swiecie jest pełno
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu