ekstremalne pytanie o....konsystencje stolca:P
Napisano Ponad rok temu
Widze, ze na horyzoncie same niemrawe tematy, wiec tak sobie pomyslalem, ze sypne czyms mocnym i twardym zarazem :-)
A wiec nie tak dawno lekko poklocilem sie z kumpelka po a-wfie, ktora stwierdzila, ze jak jem duzo miesa, to mam mieki stolec :-)
Tzn. chodzi mi o odpowiedzi ludzi, ktorzy znaja sie na dietach i zarciu...i ustala co zalezy od konsystencji stolca.
Czy jak jest nieprzyjemny i smierdzacy i na dodatek miekki to oznaka, ze ktos lubi zajadac sie miechem i cola gazowana? :-) A jak jest twardy i regularny to oznaka zdrowego odzywiania i jedzenia warzyw i owocow?
Pytanie dosc ekstremalne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha, oczywiscie zdrowe odzywanie nierowna sie nie jedzeniu miesa. Dobry stolec to oznaka dobrej diety, jak najbardziej rowniez tej w ktorej jest duzo miesa. Jesli zresz samego mcdonalda wtedy cierpisz na klopie, jak sobie zrobisz w domu cos dobrego, to bedzie cacy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. jak kliknalem na ten temat to cos mi gownem zajechalo ......... ale nie wiem, moze za duzo wypilem
Napisano Ponad rok temu
Od konsystencji stolca zależy ile papieru toaletowego po bombardowaniuTzn. chodzi mi o odpowiedzi ludzi, ktorzy znaja sie na dietach i zarciu...i ustala co zalezy od konsystencji stolca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw ilość spożywanych płynów też ma chyba znaczenie ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dam dam dam! *napięcie rośnie*rzozio wrocil ;D;D
Tylko go w knajpie cos nie widac
Swoja drogą ciekawi mnie czy autor tematu przekonał koleżankę co do konsystencji swojego stolca
Napisano Ponad rok temu
a kiedys tak myslalem zeby zrobic z kumplem bloga na ktorym wklejali bysmy zdjecia kup i bylby np pod adresem www skupisko pl
Yo, jest już taka strona nazywa się rejtmajpu.kom tylko po angielsku pisane. Nie pytajcie skąd to wiem;-)
Napisano Ponad rok temu
Dam dam dam! *napięcie rośnie*rzozio wrocil ;D;D
Tylko go w knajpie cos nie widac
Swoja drogą ciekawi mnie czy autor tematu przekonał koleżankę co do konsystencji swojego stolca
Nie przekonałem, bo w sumie ma rację :-) Skończyła studia, pracuje jako w-fistka, więc zapewne o stolu wie wiecej, niż ja, więc nie mam zamiaru rzucać g*wnami i się z nią kłócić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ceny odżywek oszalały!!
- Ponad rok temu
-
odcineik szyjno piersiowy-jak rozciagacie??
- Ponad rok temu
-
jak czesto w tyg cwiczycie brzuch?
- Ponad rok temu
-
Doradzcie mi ;]
- Ponad rok temu
-
narkoza u dentysty
- Ponad rok temu
-
literatura potrzebna do pracy licencjackiej