testy aniola z mieczem pod komenda
Napisano Ponad rok temu
W zwiazku z tym, ze nie moge pisac prywatnych wiadomosci, chcialem poprosic tutaj Aniola, aby przeszedl sie ze swoja katana do centrum handlowego, bez pochwy, trzymajac ja w reku i zdal nam relacje z reackji ochrony oraz ewentualnie policji.
Jesli Cie zamkna to wyslij nam list z celi (po tym jak Cie widzieli pod komenda pewnie juz sobie wyroboli zdanie o Tobie hehehe). Mile widziany videoreportaz z zatrzymania
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
jak ty to zacytowales? "moja racja jest najmojsza"?
nie umiesz przegrywac jak widze
w zasadzie w knajpie juz zostales odpowiednio podsumowany przez innych, wiec ja sobie odpuszcze,
generalnie zaczynasz byc nudny, ot tak po prostu
juz ci odpisalem: wierz sobie chlopie kurde w co chcesz, zwisa mi to i powiewa, nie zamierzam ci juz niczego wiecej udowadniac, naprawde twoje problemy sa mi zupelnie obojetne, i tylko po to aby kolejny raz ci udowodnic ze nie masz racji (zreszta nawet jeslibym zamiescil fortorelacje i tak bys nie uwierzyl - wiec po co) nie zamierzam spelniac kazdego twojego kaprysu
jedyne czego moge ci zyczyc to powodzenia podczas skladania zeznan podatkowych, jesli prawo podatkowe rowniez interpretujesz po swojemu tak jak ustawe o broni i amunicji, ciekawe czy panie w urzedzie skarbowym beda wobec ciebie rownie dlugo cierpliwie jak koledzy z budo , i beda sie zgadzac z twoim rozumieniem litery prawa :wink:
acha nie mam zadnych watpliwosci ze moja odmowe potraktujesz jako dowod na to ze to jednak ty masz racje
jak juz napisalem wisi mi to
Napisano Ponad rok temu
Następny!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jak NIE nalezy bronic sie przed nozem
- Ponad rok temu
-
wracajac do spraw do ktorych sie nie powinno wracac
- Ponad rok temu