Fight Quest
Napisano Ponad rok temu
Dalej będą Rickson i Royler. :twisted:
Niestety dopiero za kilka odcinków. Czyli bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście.
BRAZILIAN JIU-JITSU
Masters: Breno Sivak, Renato Barreto
Features: Grappling
Premiere: Feb. 15, 2008
ze strony Discovery
Napisano Ponad rok temu
Ale ty mi pokazujesz kiedy będzie, czy że Graciech nie ma? Bo jeśli to pierwsze, to wiem, a jeśli to drugie, to zaręczam, że będą.BRAZILIAN JIU-JITSU
Masters: Breno Sivak, Renato Barreto
Features: Grappling
Premiere: Feb. 15, 2008
Były na razie trzy odcinki, wszystkie opisane w tym temacie. Wpisz "Fight Quest official" w Google i będziesz miał linka do oficjalnej strony z rozpiską nadchodzących odcinków. Ale nie, nie będzie nic o karate tradycyjnym. Było za to w Human Weapon.a sa jakies odcinki o karate okinawanskim????
Napisano Ponad rok temu
Ale ty mi pokazujesz kiedy będzie, czy że Graciech nie ma? Bo jeśli to pierwsze, to wiem, a jeśli to drugie, to zaręczam, że będą.
kreciles ze jestes taki pewien moze beda stali w tlumie ale nie beda trenerami
Napisano Ponad rok temu
Nie, czytałem artykuł w Gracie Magazine 129 o kręceniu tego odcinka. :roll:kreciles ze jestes taki pewien moze beda stali w tlumie ale nie beda trenerami
Nigdzie nie napisałem, że będą trenerami; tylko, że będą. Rickson otwiera i zamyka program oraz sędziuje walki. A gdzie Rickson, tam Royler, już od czasów "Choke." Jeden z wymienionych przez ciebie mistrzów (trenerów w tym odcinku) otrzymał czarny pas od Roylera właśnie.
Znam nawet wyniki walk, niestety, ale oszczędzę wam tego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak to wyglądało, ale chyba po prostu tendencyjnie dobrali fragmenty tej rundy (bo pokazali tylko tylko te fragmenty, w których Doug akurat mniej więcej trafiał).ale cos podejrzany wydawal mi sie ostani pojedynke gdzie meksykanin wyraznie nie zadawal ciosow przez ostanio runde
Napisano Ponad rok temu
Dobra coś mam:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
W tym odcinku dla odmiany to Jimmy zasuwa po górach i aktywnym wulkanie, a Doug "się opierdala" w mieście.grzanowo ,ze jeden typ caly czas musi zapierdalac po gorach itp ,a drugi zawsze sie opierdala
Odcinek dużo lepszy niż jego odpowiednik z Human Weapon. No, ale to już chyba reguła. Po obejrzeniu pozostaje mi zasadniczo dwie refleksje. Raz: niech żyją Japończycy i ich schludne dojo wyłożone czystymi matami. Dwa: niech żyje wschodnia cywilizacja i współczesna opieka medyczna. Nie rozumiem, czemu ktoś z własnej woli poddaje się takiemu treningowi "na dziko," jakiego fragmenty pokazano w programie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś może mi powiedzieć, bo nie słyszę tego (jednak język zdarzy się przykuleć), dlaczego ten nóż, który Doug dostał od sierżanta jest wyjątkowy? Poza tym, że zrobił go sam.
Napisano Ponad rok temu
Najlepszy odcinek o Kali i ten o Kyokushin bardzo spoko. O boksie chyba najsłabszy, ale to pewnie dlatego, że tam nie ma miejsca na 'art'
Silat fajny, zawsze chciałem zobaczyć w akcji od kiedy przeczytałem o nim u Clancy'ego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sądownictwo i generalnie pojety wymiar sprawiedliwości Jap.
- Ponad rok temu
-
mÓJ FILMIK NR 2
- Ponad rok temu
-
"Potent"
- Ponad rok temu
-
"Kuro-Obi" - nowy film o karate
- Ponad rok temu
-
Przegląd polskiego Kung Fu
- Ponad rok temu
-
Spartakus, cz 1
- Ponad rok temu
-
JCVD
- Ponad rok temu
-
3 dokumentaze o Braterstwie
- Ponad rok temu
-
mÓJ FILMIK
- Ponad rok temu
-
Jaka sztuka walki stosowana była przez Neo w Matrixie??
- Ponad rok temu