Jakich broni używasz w Kung fu (oprucz poduszek puchowych)? gdzie miałeś styczność z technikami Kobudo? tylko proszę nie pisz że widziałeś na filmach z Bruce lee.
czekam na konkrety pisz PISZ PISZ !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapewne piszesz to aby się dowartościować
poduszką puchową można udusić człowieka.
Dobra jade dalej a co będę żałował. Widzę że zmieniłeś tylko awarta ale deb... myślenie zostało.
Jakich broni używasz w Kung fu (oprucz poduszek puchowych)?
gdzie miałeś styczność z technikami Kobudo?
Napisano Ponad rok temu
rozne - bo w KFF mamy ludzi z roznych sportow/sztuk walki - i staramy sie robic rozne style na rozne bronie - tak zeby zobaczyc co tak NAPRAWDE dziala w praktyce..Powiedz jeszcze proszę jakie było uderzenie nunem na nóż?
Napisano Ponad rok temu
tak troche zbocze z tematuZapewne poduszka puchowa też ma jakieś właściwości bojowe w sprawnych rękach
Napisano Ponad rok temu
JJ, Wado Ryu.
W każdym razie for your viewing pleasure:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Enjoy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://video.google.pl/videoplay?docid=-7982070557658276203&q=Wado+Ryu+nunchaku&total=11&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Chodzi Ci o to?
Wiesz mam miękkie serce i od dziś będę Ci współczuł bo przez takie coś masz skrzywioną psychę i teraz rozumiem dlaczego masz takie podejście.
Pamiętasz napisałem, że siła uderzenia to kilkaset kilo na punkt. powiedz mi z jakiego ruchu ta siła wynika. Mam nadzieję, że napiszesz na temat a nie przywalisz następnego offtopa dla ściemy
Ale co z tym ma wspólnego twój ostatni link? ahaaaaaaa rozumiem, że jesteś na jednym z ttamtych zdjęć i chciałeś się pochwalić? brawo !
Zaprosił bym cię na kumite ale to nie ja decyduję kto będzie na dojo więc myśl sobie tak dalej.
Pozdrawiam- albo nie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest to kata z nunchaku wykonywane przez adepta Wado Ryu, więc jest to wizytówka Twojego stylu.
Powiem Ci, że jeżeli chodzi o Karate to napewno są tam ludzie, którzy się na tym znają ale takich kata na necie jest kilka i jak któreś oglądam to nie wiem czemu włącza się u mnie odruch masohiztyczny i oglądam to do końca bo mam nadzieję, że znajdę tam coś realistycznego i godnego uwagi. Niestety w większości się mylę i jak widzę że ktoś kręci jakieś ósemki na wysokości brzucha, jodan buri uderza na wysokości gedan i macha łapami jakby się opędzał od much to sory ale mnie trafia. I nie piję tutaj konkretnie do Ciebie ani do Wado Ryu, bo skoro tak cię uczyli to masz taką wiedzę bo z kąd możesz mieć inną?
Co do tego że mówię o Tobie nie o nunchaku. Z tobą nie da się rozmawiać o nunchaku a szkoda bo jesteś wygadany, więc staram się ustalić ile wiesz o tym, o czym piszesz.
Jeszcze co do tych cegieł.
Widziałem kilka pokazów i powiem ci, że zawsze mam ochotę wyjść jak widzę ponacinane deski i cegły, które rozwalają się same po lekkim ich dotknięciu.
Wiem, że są tacy ludzie, którzy mają masakre w łapie ale ciężko jest odróżnić na pokazach ściemniacza od prawdziwego niszczyciela.
jak już piszesz o rękach, to co powiesz na zasięg? gdzie jest większy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu