Wątpliwość
Napisano Ponad rok temu
"JU JITSU WTOREK GODZ. 17.30 CHOCIANÓW SZKOŁA PODSTAWOWA UL.WESOŁA 16 JU JITSU –JEST SZTUKĄ WALKI I SAMOOBRONY, ZAWIERAJĄCĄ ELEMENTY : JUDO ,AKIDO ,BOKSU I KARATE SYSTEM TEN JEST NA ZAWODACH I TURNIEJACH TAKICH JAK : MMA,K1,PRIDE ,UFC PROGRAM NAUCZANIA OPARTY JEST NA PROGRAMIE SZKOLENIOWYM MIĘDZYNARODOWEJ FEDERACJI MODERN JU JITSU Z KTÓRĄ KLUB WSPÓŁPRACUJE . ZAJĘCIA PROWADZI INSTRUKTOR SPORTU WALKI WRĘCZ JU JITSU PAWEŁ XXXXXXX" Co sądzicie wartochodzić na takie coś ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zarówno jest szansa że instruktor jest w porządku i robi kawał dobrej roboty jak i na to, że nic nie umie i stara się robić wokół siebie szum.
Najlepiej się przejść i samemu sprawdzić.
Napisano Ponad rok temu
Facet otworzył u nas klub ju jitsu z tym że ma on brązowy pas -nie wiem ile belek i czy wogule są nie orientuje się w ju jitsu jak jest... kawałek ogłoszenia:
"JU JITSU WTOREK GODZ. 17.30 CHOCIANÓW SZKOŁA PODSTAWOWA UL.WESOŁA 16 JU JITSU –JEST SZTUKĄ WALKI I SAMOOBRONY, ZAWIERAJĄCĄ ELEMENTY : JUDO ,AKIDO ,BOKSU I KARATE SYSTEM TEN JEST NA ZAWODACH I TURNIEJACH TAKICH JAK : MMA,K1,PRIDE ,UFC PROGRAM NAUCZANIA OPARTY JEST NA PROGRAMIE SZKOLENIOWYM MIĘDZYNARODOWEJ FEDERACJI MODERN JU JITSU Z KTÓRĄ KLUB WSPÓŁPRACUJE . ZAJĘCIA PROWADZI INSTRUKTOR SPORTU WALKI WRĘCZ JU JITSU PAWEŁ XXXXXXX" Co sądzicie wartochodzić na takie coś ?
Zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w zakładce "trening" jest informacja "o co pytać instruktora zanim zacznie sie trenować" i nie chodzi tam tylko o Jiu-Jitsu

Napisano Ponad rok temu
„Mordobicie” to rozwój fizyczny - tak wynika z tekstu. To chyba duże uproszczenie.Bardzo ważne jest, aby styl, którego będziemy się uczyć nie był tylko i wyłącznie nastawiony na tak zwane „mordobicie”, gdyż każde zajęcia mają nas rozwijać nie tylko fizycznie, ale także duchowo.
Nie wierzę także w rozwój duchowy poprzez treningi poprzez dwa lub więcej treningów w tygodniu. Może chodziło Ci o rozwój ducha.
Napisano Ponad rok temu
Nie wierzę także w rozwój duchowy poprzez treningi poprzez dwa lub więcej treningów w tygodniu. Może chodziło Ci o rozwój ducha.
Nieraz jedno slowo powiedziane we wlasciwym momencie np "nie podoba sie to wypad ... "zapewni wlasciwy rozwoj duchowy osobnika w pozniejszym jego zyciu nie trzeba do tego az 2 razy w tygodniu treningow 8)

Napisano Ponad rok temu
Może być trener z 25 DAN'em X krotny mistrz Europy, Świata czy wszechświata a niestety na nauczyciela się nie nadaje.
Zresztą każdy trenener prowadzi inaczej zajęcia i musisz się sam przekonać co Ci pasuje
Napisano Ponad rok temu
lepszy taki uczciwy niz samorodny czarny
Napisano Ponad rok temu
 Ale koleś jest spoko widać że dużo umie, potrafi uczyc no i poza tym co 2 trening wpada do nas facet co ma 4 dan wiec ogólnie jest ok
   Ale koleś jest spoko widać że dużo umie, potrafi uczyc no i poza tym co 2 trening wpada do nas facet co ma 4 dan wiec ogólnie jest ok

Napisano Ponad rok temu
JU JITSU –JEST SZTUKĄ WALKI I SAMOOBRONY, ZAWIERAJĄCĄ ELEMENTY : JUDO ,AKIDO ,BOKSU I KARATE
Powiedzcie mi, czy to nie jest tak, że to judo i aikido wywodzą się z jj a nie jj zawiera ich elementy? Jak dla mnie brzmi to trochę dziwnie.
Napisano Ponad rok temu
A o aikido pisze że wywodzi sie z katany -japońskiej sztuki walki mieczem oraz z Aikijutsu...
A trener jak to trener bajer wciskał żeby tylko ludzi ściągnąć na trening... No i się udało

Napisano Ponad rok temu
wymiękłemA o aikido pisze że wywodzi sie z katany -japońskiej sztuki walki mieczem oraz z Aikijutsu...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dam Ci radę - nie korzystaj z wikipedii, bo jest pełna błędów, albo weryfikuj informacje.joj mówię tylko że tak pisze na Wikipedii i sobie wymiękaj ile chcesz...
Nie wiem czy nadal tak jest, ale kiedyś hasło mógł dodać i edytować każdy...
Napisano Ponad rok temu
się nie obrażaj, tylko jeśli coś piszesz na forum gdzie co poniektórzy odróznają katanę od wakizashi, a lewy prosty od balachy to postaraj sie o merytoryczna poprawnośc wypowiedzijoj mówię tylko że tak pisze na Wikipedii i sobie wymiękaj ile chcesz...
Napisano Ponad rok temu
 I nie odróżniam Katany od "w" coś tam. Myślę że ogromna większość  ludzi na forum też nie, dopiero zaczynam swoją przygodę z grapplingiem(zresztą tego dotyczy ten temat) a o aikido to już zielonego pojęcia nie mam ... Po prostu zainteresowało mnie to pytanie poczytałem i przy okazji wkleiłem to co wyczytałem. A odróżnić lewy prosty od balachy to chyba każdy umie.
  I nie odróżniam Katany od "w" coś tam. Myślę że ogromna większość  ludzi na forum też nie, dopiero zaczynam swoją przygodę z grapplingiem(zresztą tego dotyczy ten temat) a o aikido to już zielonego pojęcia nie mam ... Po prostu zainteresowało mnie to pytanie poczytałem i przy okazji wkleiłem to co wyczytałem. A odróżnić lewy prosty od balachy to chyba każdy umie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 keisatsu-jitsu ?? keisatsu-jitsu ??- Ponad rok temu 
- 
			 Soke Antonio Garcia w POLSCE !!! Soke Antonio Garcia w POLSCE !!!- Ponad rok temu 
- 
			 szukam sekcji w czestochowie szukam sekcji w czestochowie- Ponad rok temu 
- 
			 TERMIN X GP w Kobyłkce TERMIN X GP w Kobyłkce- Ponad rok temu 
- 
			 Tytuły i stopnie (Polskie mity i legendy) Tytuły i stopnie (Polskie mity i legendy)- Ponad rok temu 
- 
			 Ile % cukru w cukrze czyli ile % mistrza w mistrzu ;) Ile % cukru w cukrze czyli ile % mistrza w mistrzu ;)- Ponad rok temu 
- 
			 Otwarte Mistrzostwa Polski full contact Bytom 2007 Otwarte Mistrzostwa Polski full contact Bytom 2007- Ponad rok temu 
- 
			 Egzaminy w YAWARA - Gdańsk 9-11 listopada 2007 Egzaminy w YAWARA - Gdańsk 9-11 listopada 2007- Ponad rok temu 
- 
			 JU-JITSU FULL CONTACT W BYTOMIU!!! JU-JITSU FULL CONTACT W BYTOMIU!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Kurs Instruktorów Sportu ze specjalnością Ju-Jitsu Kurs Instruktorów Sportu ze specjalnością Ju-Jitsu- Ponad rok temu