![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
Juz cie lubie :-) Pisz dalej bo jest weselej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro człowiek nigdy nie miał styczności z aikido to chyba nie powinien zabierać głosu na ten temat :roll:...A śmianie się z człowieka który nigdy nie miał styczności z aikido jest zwykła głupotą i nie wieże że ty na swoim 1 treningu już wszytko wiedziałeś i byłeś taki super jakiego teraz próbujesz udawać...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JU JITSU –JEST SZTUKĄ WALKI I SAMOOBRONY, ZAWIERAJĄCĄ ELEMENTY : JUDO ,AKIDO ,BOKSU I KARATE
Powiedzcie mi, czy to nie jest tak, że to judo i aikido wywodzą się z jj a nie jj zawiera ich elementy? Jak dla mnie brzmi to trochę dziwnie.
Napisano Ponad rok temu
Ja pierdole pisze poraz enty że to było z wikipedii... Nie wiedziałem że jakiś idiota napisał coś źle tam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak jak Ty wniosłeś"...a ty przestał byś sie wszsytkiego czepiać tylko łaskawie wniósł coś konstruktywnego do tematu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A moje argumenty jak dla mnie są odpowiednie a ty przestał byś sie wszsytkiego czepiać tylko łaskawie wniósł coś konstruktywnego do tematu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam wielka prośbę do Wieźminki !
Jeżeli już kogoś cytujesz, to bądź łaskawa najpierw przeczytać i sprawdzisz czyje słowa cytujesz a nie podpisywać słowa innych osób pod moim nickiem !!!
Napisano Ponad rok temu
Mam wielka prośbę do Wieźminki !
Jeżeli już kogoś cytujesz, to bądź łaskawa najpierw przeczytać i sprawdzisz czyje słowa cytujesz a nie podpisywać słowa innych osób pod moim nickiem !!!
Przepraszam!!!![]()
To przez nieuwagę...
Napisano Ponad rok temu
PROGRAM NAUCZANIA OPARTY JEST NA PROGRAMIE SZKOLENIOWYM MIĘDZYNARODOWEJ FEDERACJI MODERN JU JITSU Z KTÓRĄ KLUB WSPÓŁPRACUJE . ZAJĘCIA PROWADZI INSTRUKTOR SPORTU WALKI WRĘCZ JU JITSU PAWEŁ XXXXXXX"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu