a może jest tak, że rodzime HK ma już sprecyzowaną drogę i linię przekazu i nie muszą co chwilę nowych nauczycieli poszukiwać jak to jest w większości dojo AIKIKAI POLSKA :wink:
NIe ilość a jakość. No chyba że idziemy schematem radzieckim

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I tu jest strach w oczach... A jeśli, nie daj Boże, inaczej ćwiczą i techniki nie wyjdą?? :wink:ale kto mowi o poszukiwaniu nowych nauczycieli, ciekawosc zwykla
mnie ona zaciagnela az do Wenecji...
Napisano Ponad rok temu
NA PEWNO NIE WYJDA bo jak mawia szczepan składki opłacone w innej federacji nie przekładają sie na wyniki gdzie indziej :wink:I tu jest strach w oczach... A jeśli, nie daj Boże, inaczej ćwiczą i techniki nie wyjdą?? :wink:ale kto mowi o poszukiwaniu nowych nauczycieli, ciekawosc zwykla
Napisano Ponad rok temu
Szczerze Smailu chyba cię do jakiegoś okulisty trza wysłać, bo na moje pytania nie powiedziałeś nic.ale kto mowi o poszukiwaniu nowych nauczycieli, ciekawosc zwykla
a tu nikt o nic nie pyta i cisza jak po smierci organisty![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawi mnie tak malutkie zainteresowanie tym tematem ludzi spod znaku Kobayashi aikido...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wniosek zupełnie nieuprawnionyPocieszające jest to że zwróciłeś na siebie uwagę, co oznacza że najwyraźniej w Polsce (a zarazem w Europie) nie błądzimy
Napisano Ponad rok temu
Tu sie zgadzam z Labedziem. Sensei zwrocil uwage na Smaila nie tylko jako dziwadlo-czlowieka (no to by bylo calkiem normalne, Hi Smailu :wink: ) ale i jako dziwadlo-aikidoke i postanowil mu pokazac jak NAPRAWDE trzeba robic techniki. Z tego wniosek, ze obraliscie nie tylko bledna ale i kreta drogeWniosek zupełnie nieuprawniony
Pocieszające jest to że zwróciłeś na siebie uwagę, co oznacza że najwyraźniej w Polsce (a zarazem w Europie) nie błądzimy![]()
![]()
. Dziwadła (sorry Smail
) szybciej zwracają uwage niż normalsi
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
okazuje sie ze Mistrz Kimura nie stal profilem, ale nie nazwlabym tego tez ze stal frontalnie, on poprostu stal normalnie
Napisano Ponad rok temu
Zaproście Kimurę do PL bo naprawdę warto, a rodzimy Kobajaszi Sztajl tylko na tym skorzysta, choć nie ukrywam że parę lokalnych autorytetów trochę może ucierpieć.
Napisano Ponad rok temu
Zaproście Kimurę do PL bo naprawdę warto, a rodzimy Kobajaszi Sztajl tylko na tym skorzysta, choć nie ukrywam że parę lokalnych autorytetów trochę może ucierpieć.
Mówisz to jako autorytet lokalny, czy międzynarodowy:twisted:
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu