Rashguard Manto
Napisano Ponad rok temu
czy ktos z podobnymi gabarytami zakupowal rash manto i moze mi pomoc za odp dziekuje z gory
Napisano Ponad rok temu
Nie mam ani jednego rasha manto więc nie wiem jakiej jest jakości i czy jest godny polecenia czy nie. Miałem na myśli tylko to że prawdopodobnie są różne różne rozmiarówki zależnie od firmy więc nie wiem czy S manto to to samo co S korala.
P.S. Co to znaczy rozsądna cena?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlatego że bierzesz za dużo koksu :wink: Rash firmy WAND jest dobry :wink: Dzięki jeszcze razCo do nike muszę się zgodzić są naprawdę bardzo dobre z tym że nike pro vent mam M a nie S.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenowalem w manto, obecnie koral i nike pro compression i z tych 3 najlepszy jest moim zdaniem Nike. Manto starsznie sie rozciagnelo i zmechacilo, kiepska rozmiarowka. Koral dobrze dopasowany ale... w trakcie walki mam uczucie jakbym cwiczyl w zmoczonej podkoszulce- zwyczajnie robi sie ciezki, dodatkowo zafarbowal mi przy pierwszym praniu , mimo uzycia plynu i prania oddzielnie w reku(moze mialem pechowy egzamplarz). Nike jest bardzo dobrze dopasowany, dlugi tak ze mozna go poskojnie wciagnac za spodenki, cieniutki i przy tym wytrzymaly..takze bardzo polecam. Nie wiem jak seria pro vent bo mam compression ale Jerz ma chyba chyba 2 , long i short sleeve i jest bardzo zadowolony.
Pozdrawiam
edit: z nike po prawie rocznym treninu zaszla mi tylko lyzwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
narazie się nie zmechaciło
Napisano Ponad rok temu
rozmiarówka po polsku jest na
[mod on]wszystko fajnie ale nie przeginaj z reklamami co?[/mod on]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy ma ktos rasha firmy Clinch Gear
Gusiek ma rasha Clinch Gear a nie Wand'a. Chłopakowi się od tych zastrzyków w głowie pomieszało...
Napisano Ponad rok temu
czy ma ktos rasha firmy Clinch Gear
Gusiek ma rasha Clinch Gear a nie Wand'a. Chłopakowi się od tych zastrzyków w głowie pomieszało...
Ale spodenki są Wand'a :wink: :wink: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Powrót na mate po łąkoteczkach
- Ponad rok temu
-
Do mieszkajacych w IE
- Ponad rok temu
-
katowice bjj
- Ponad rok temu
-
NAGRODA DLA UCZCIWEGO ZNALAZCY KAMERY!
- Ponad rok temu
-
12.01.2008 PERFECT HARMONY CUP
- Ponad rok temu
-
Purpurowa... SQRA!!!
- Ponad rok temu
-
Keiko Raca Limited Edition Gi Czarne Double Weave.
- Ponad rok temu
-
Hideo Tokoro droga do tytułu ZST GTF HL by rip_dorey
- Ponad rok temu
-
Propozycja nowego podziału zaawansowania - dyskusja
- Ponad rok temu
-
RIO GRAPPLING CLUB - WROCLAW
- Ponad rok temu