K1 Heros Lithuania- Piotr Podolak na karcie walk
Napisano Ponad rok temu
Walka ta będzie debiutem Piotrka w zawodowym mma, do tej pory walczył on na zawodach amatorskiego mma gdzie wygrał trzy walki a jedna przegrał zajmując drugie miejsce w Pucharze Polski ALMMA w Sochaczewie. Jest to wielka szansa dla Piotra, na zdobycie doświadczenia na gali dużej rangi.
Oto info z oficjalnej strony litewskiej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oraz niepełna jeszcze karta walk z tej gali [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Czy Hero's organizowali już gale w Europie? Jeśli nie to nieźle, pierwsza gala i już z udziałem polskiego zawodnika. NICE!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to juz bede 3 gala HEROS na Litwe. Na jednej gali juz walczyl polski zawodnik: Szymon BOnkowski. Przegral z polakiem litewskim Tadeuszem CholodinskimWow 8O
Czy Hero's organizowali już gale w Europie? Jeśli nie to nieźle, pierwsza gala i już z udziałem polskiego zawodnika. NICE!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie na Lotwe, a na Litwie. To dwa rozne panstwa W tamtym roku na gali HEROS byla planowana walka Kulaka z litewskim weteranem MMA Petrasem Markeviciusem. Do walki niedoszlo z powodu kontuzji (wersyja oficialna) KulakaNa którejś z gal na Łotwie miał walczyć Krzysiek Kułak ale do walki nie doszło z powodu kontuzji...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie na Lotwe, a na Litwie. To dwa rozne panstwa W tamtym roku na gali HEROS byla planowana walka Kulaka z litewskim weteranem MMA Petrasem Markeviciusem. Do walki niedoszlo z powodu kontuzji (wersyja oficialna) Kulaka
Hehe wiem o tym że jest różniaca między LT a LV ale byłem przekonany że to była Łotwa :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 HERO's 2007 w Korei - linki do walk (bez spoilerów)
- Ponad rok temu
-
K-1 HERO's 2007 w Korei - UWAGA SPOILERY!!!!!!
- Ponad rok temu
-
Hansen wraca do Shooto
- Ponad rok temu
-
Konferencja Danna White'a
- Ponad rok temu
-
turnieje UFC i PRIDE - gdzie kupić ?
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedorem Emelianenko
- Ponad rok temu
-
Wypowiedź zawodnika MMA o stylu Ryu-Te Kempo
- Ponad rok temu
-
UFC 77: Hostile Territory VIDEO (BEZ SPOJLERÓW!)
- Ponad rok temu
-
UFC 77: Hostile Territory(Spojlowanko)
- Ponad rok temu
-
Mistrzowie Vale Tudo
- Ponad rok temu