![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
falso mestre de capoeira agride aluna em roda.
Napisano Ponad rok temu
Que filho da puta...
Gostava de ver ele fazer isso a um filho meu.
Esse Merda não é mestre nem aqui nem em lado nenhum do mundo. Monte de merda ambulante, saco de banha com uma corda na cintura que nem gingar sabe!!!!
CARALHO Q FILHO DA PUTA MESMO
poe esse mestre de merda numa roda de verdade pra ve se ele faz isso.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mysle, ze to nie o to chodzi, ze tam sie kopali, bili, gryzli ale o styl w jakim to robili. jak dla mnie zero umiejetnosci. skopac dzieciaka, ktory nawet uciec nie moze bo sie wywraca o siedzacych ludzi to nie jest specjalna szutka. mam wrazenie, ze wiekszosc instruktorow w polsce spuscila bym im po prostu wpi...l w rodzie. sam lubie (no teraz to juz lubilem) ostra gre ale tylko w sytuacji, gdy graja ze soba osoby na w miare rownym poziomie.Panowie... Takich grup jest więcej. Będąc w brazylii proponuje przejść się po Rio z jakims miejscowym znajomym po różnego rodzaju podwórkach i zaułkach gdzie ćwiczona jest capoeira a zobaczycie jeszcze lepsze smaczki. Osobiscie widziałem capoeira w której najwyższym kopnieciem był lowkick a najczęstszym uderzeniem było galopante i cabesada... Pomimo uśilnych zachęceń ze strony miejscowych nie przyjąłem zaproszenia do udziału w takiej roda
![]()
Capoeira jest.... rózna i nie ma co potepiać. Nie twierde, że mi się to podoba. Na szczęście do ćwiczenia capo nikt nikogo nie zmusza i to czy się człowiek chce bawić w taką a nie inną capoeira zależy od niego.
Pozdrawiam
Gaspar
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Motyw z worem zajebisty - jak mozna byc tak glupim zeby sobie na to pozwolic?
Sceny zywcem z karate kida i grupy Cobra Kai. Banda idiotow, zarowno tych bijacych jak i bitych.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z tym, że nie trzeba mieć wielkiej odwagi i umiejętności żeby skopać słabszą osobę zauważam jedynie jest że głupotą jest pchanie się do takiej grupy.Cieka we co kieruje ludźmi przy wstępywaniu do tego typu grup ? Pewnie to samo co przy wstępowaniu do kiboli czy innych "ruchów młodzieżowych "- jesteśmy zajebiści i jesteśmy w kupie a kupy jak wiadomo nikt nie ruszy
![]()
W uzupełnieniu: nie jeden raz widziałem akcje w wielu różnych grupach w Polsce gdzie osoby silniejsze z większymi umięjętnościami itp. itd. w podobnie traktowały osoby początkujące. A przecież jeżeli był jakiś problem mozna było kucnąć przed berimbauem i wytłumaczyć - Prawda ? Więc jak to jest oni są be a u nas w grupach nigdy nic takiego nie miało miejsca ?!?
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu