Hansen wraca do Shooto
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Do shooto również powrócił Takaya. Generalnie 9-tego zapowiada się świetna gala.
Napisano Ponad rok temu
ps.
mam nadzieje, że to nie brzmi obsesyjnie

Napisano Ponad rok temu
A słyszałeś może jakieś wieści na temat Tetsuya Kawajiri?
ps.
mam nadzieje, że to nie brzmi obsesyjnie
O Kawa póki co cisza, ale moim zdaniem trafi do heros. Nie sądzę, żeby chciał zmniejszyć wagę do 70kg a w heros ma nową kategorię -73kg w której już jest Gomi.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
zresztą starych drzew się nie przesadza- stara prawda się sprawdziła kolejny raz..
dobrze zrobił, że wrócił - liczę, że HELLBOY w ramach powrotu pokaże firmowy ground and pound i zakończy walkę przez K.O.
Napisano Ponad rok temu
Hansen przegral kontrowersyjna decyja sedziow

fajny wywiad z nim byl na Sherdogu. dwa wloskie frendzle i jeden lysy smutas chcieli mu obciac kase na pol. stracil managera i trenera z powodu braku kasy i kontraku. mam nadzieje, ze mu sie teraz wyprostuja zyciowe zawirowania i wroci do formy.
Napisano Ponad rok temu
wasze opinie na temat wygranej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przekrecily wynik.po 7 miesiecznej przerwie joakim musi sie troche rozkrecic ale bedziemy go mogli ogladac szybciej niz sie spodziewacie.
jezeli jestescie zalogowani na sherdogu to prosze piszcie ze wynik w waszych oczach jest niesprawiedliwy, bo wszyscy sie licza z opinia hardcorowych fanow!!!
dzieki
Napisano Ponad rok temu
Z naszej rodzimej gali nic mi to nie przypomina bo tutaj ludzie przyszli walczyć.
Napisano Ponad rok temu
Proponuję obejrzeć tę walkę, jak dla mnie walka wieczoru, chłopaki pokazali serce do walki

Napisano Ponad rok temu
 Piękna walka.
  Piękna walka.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Konferencja Danna White'a Konferencja Danna White'a- Ponad rok temu 
- 
			 turnieje UFC i PRIDE - gdzie kupić ? turnieje UFC i PRIDE - gdzie kupić ?- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy wywiad z Fedorem Emelianenko Nowy wywiad z Fedorem Emelianenko- Ponad rok temu 
- 
			 Wypowiedź zawodnika MMA o stylu Ryu-Te Kempo Wypowiedź zawodnika MMA o stylu Ryu-Te Kempo- Ponad rok temu 
- 
			 UFC 77: Hostile Territory VIDEO (BEZ SPOJLERÓW!) UFC 77: Hostile Territory VIDEO (BEZ SPOJLERÓW!)- Ponad rok temu 
- 
			 UFC 77: Hostile Territory(Spojlowanko) UFC 77: Hostile Territory(Spojlowanko)- Ponad rok temu 
- 
			 Mistrzowie Vale Tudo Mistrzowie Vale Tudo- Ponad rok temu 
- 
			 z ktorym zawodnikiem chcialbys uczestniczyc w Seminarium z ktorym zawodnikiem chcialbys uczestniczyc w Seminarium- Ponad rok temu 
- 
			 Liddell vs Wanda na UFC 79 Liddell vs Wanda na UFC 79- Ponad rok temu 
- 
			 8 letni chłopiec cwiczy MMA 8 letni chłopiec cwiczy MMA- Ponad rok temu