![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
![:(](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/sad.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o sensei Karalusa to słyszałem o nim świetne opinie.Jestem tu nowy, więc witam wszystkich
Mam kilka pytań. Chciałbym zacząć naukę ju jitsu lub tai jitsu w Poznaniu. Spotkałem się już z p. Staniszewskim - tradycyjne ju jitsu, rozmawiałem też z p. Karalusem, który prowadzi w Poznaniu szkołę tai jitsu.
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy, więc witam wszystkich
Mam kilka pytań. Chciałbym zacząć naukę ju jitsu lub tai jitsu w Poznaniu. Spotkałem się już z p. Staniszewskim - tradycyjne ju jitsu, rozmawiałem też z p. Karalusem, który prowadzi w Poznaniu szkołę tai jitsu. Chcę was zapytać co sądzicie o szkołach prowadzonych przez tych ludzi, konkretnie o formie prowadzonych zajęć, atmosferze, itp.? Zastanawiam się czy 690 zł za kwartał tradycyjnego ju jitsu lub 150 zł miesięcznie za tai jitsu to dużo?zaznaczę, można uczestniczyć w treningach bez ograniczeń. Niestety cena zajęć ma dla mnie duże znaczenie. Zastanawiam się nad tymi dwiema szkołami więc jak możecie coś poradzić, będę dźwięczny :-) Dotychczas nic nie trenowałem
więc sugestie fachowców będą pomocne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy, więc witam wszystkich
Mam kilka pytań. Chciałbym zacząć naukę ju jitsu lub tai jitsu w Poznaniu. Spotkałem się już z p. Staniszewskim - tradycyjne ju jitsu, rozmawiałem też z p. Karalusem, który prowadzi w Poznaniu szkołę tai jitsu. Chcę was zapytać co sądzicie o szkołach prowadzonych przez tych ludzi, konkretnie o formie prowadzonych zajęć, atmosferze, itp.? Zastanawiam się czy 690 zł za kwartał tradycyjnego ju jitsu lub 150 zł miesięcznie za tai jitsu to dużo?zaznaczę, można uczestniczyć w treningach bez ograniczeń. Niestety cena zajęć ma dla mnie duże znaczenie. Zastanawiam się nad tymi dwiema szkołami więc jak możecie coś poradzić, będę dźwięczny :-) Dotychczas nic nie trenowałem
więc sugestie fachowców będą pomocne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[...]
natomiast Strefa Walki (K. Matuszczak) to byłby bardzo dobry wybór
150 za miesiąc to bardzo drogo, drożej niż przeciętny warszawski standard
Napisano Ponad rok temu
Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Co do składu osobowego rozpowszechniasz opinię z którą ja też się spotkałem i trochę żałuję że słuchałem takich pierdół bo bym wcześniej zaczął treningi. Zresztą znając wyczyny jakie mają na swoim końcie trenerzy innych sekcji wolę trenować w sekcji wolnej od patologii a to co kto robi po treningach to nie moja sprawa.no nie wiem Jodan. .
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu