chcialbym kupic worek treningowy zalezy mi zeby mial okolo 160 do 180 cm dlugosci i aby po napelnieniu nie wazyl zbyt wiele ( cos kolo 60 kg ) pieniadze jaki moge na to wydac to okolo 250 zl chcialbym zobaczyc wasze propozycje- porsze o wklejanie linkow.

worek
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: worek

Jak dla mnie 60 kg to bardzo duzo. Ja mam skorzany everlasta ktory wazy 45-50 i jest tak twardy ze bez rekawic to zapomnij o uderzaniu. Pozatym jest zajebisty i nie do zajechania, ale to juz kwestia 500-600 zlotych.
Kluczowy u ciebie bedzie rodzaj wypelnienia tego worka.I pamietaj o DOBRYM podczepieniu/zawieszeniu, moj lzejszy mi kilka razy na leb z kawalkami sufitu lecial 

Kluczowy u ciebie bedzie rodzaj wypelnienia tego worka.I pamietaj o DOBRYM podczepieniu/zawieszeniu, moj lzejszy mi kilka razy na leb z kawalkami sufitu lecial

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Czy dzieci powinny otrzymywać czarne pasy ? Czy dzieci powinny otrzymywać czarne pasy ?- Ponad rok temu 
- 
			 Krewniacy- czy oddałbyś krew potrzebującym Krewniacy- czy oddałbyś krew potrzebującym- Ponad rok temu 
- 
			 Najlepszy sty walki. Najlepszy sty walki.- Ponad rok temu 
- 
			 Dzieci, kiedy i co ? Dzieci, kiedy i co ?- Ponad rok temu 
- 
			 Worek - który wybrać? Worek - który wybrać?- Ponad rok temu 
- 
			 treningi rano i wieczorem... treningi rano i wieczorem...- Ponad rok temu 
- 
			 Co dla dziewczyny? Co dla dziewczyny?- Ponad rok temu 
- 
			 Ważne dla mnie pytanie, skerowane do bardziej doświadczonych Ważne dla mnie pytanie, skerowane do bardziej doświadczonych- Ponad rok temu 
- 
			 sekcje w czestochowie sekcje w czestochowie- Ponad rok temu 
- 
			 jak trenowac w domu bez instruktora??i czy wogole sie da ?? jak trenowac w domu bez instruktora??i czy wogole sie da ??- Ponad rok temu