Jak postawiono go w stan oskarżenia, to adwokat uzyskał adresy wszystkich świadków, zatem i Twój też. No to postanowili Cię zdyskredytować, a ponieważ ze statystyk wynika, że niemal wszyscy Polacy piracą, wskazali Ciebie jako pirata i stąd wizyta policji.Jeden lepek z Wroclawia M. G. (cenzura -Sin) 28 lat dzielnica psie pole rozpowszechbnial i posiadal zdjecia pedofilskie.zglosilem to policji mailem a po pol roku przyszli z nakazem przeszukania potraktowali mnie jak podejrzanego i wzieli moj dysk twardy na 2 miesiace.
1.Czy zrobili tak bo zglaszalem sprawe mailem?
2.przez 2 miesiace nawet gdybym byl pedofilem to mialbym czas zeby nawiac gdzies
co myslicie o tej sytuacji

Czemu tak zrobili?
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

21 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Re: Czemu tak zrobili?
				Napisano Ponad rok temu
Re: Czemu tak zrobili?

oni mowili jak dzwonilem ze ich nie obchodi oprogramowanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 BJJ vs. MMA BJJ vs. MMA- Ponad rok temu 
- 
			 Przyszło mi bronić spokoju ogniska domowego Przyszło mi bronić spokoju ogniska domowego- Ponad rok temu 
- 
			 PISTOLEROS Z ZTM (W-WA) PISTOLEROS Z ZTM (W-WA)- Ponad rok temu 
- 
			 Kilka pytań od bardzo początkującego :D Kilka pytań od bardzo początkującego :D- Ponad rok temu 
- 
			 technika vs hamówa technika vs hamówa- Ponad rok temu 
- 
			 Jak często zdarza wam się bić na ulicy? Jak często zdarza wam się bić na ulicy?- Ponad rok temu 
- 
			 LICZY SIĘ PSYCHIKA - reszta to pestka ...... LICZY SIĘ PSYCHIKA - reszta to pestka ......- Ponad rok temu 
- 
			 "misztsze wienziennych morderstw" "misztsze wienziennych morderstw"- Ponad rok temu 
- 
			 Shotokan dla Samo-obrony i Shotokan na Ring Shotokan dla Samo-obrony i Shotokan na Ring- Ponad rok temu 
- 
			 przygotowanie do sparingu.... przygotowanie do sparingu....- Ponad rok temu