Perfect Harmony cup 2008
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wtedy data będzie mniej ważna 8)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Sam jestem w tym roku organizatorem Mistrzostw Polski w BJJ i po tych zawodach chcę zaproponować by od następnych mistrzostw wprowadzić tę właśnie formę rozgrywek.
co do tematu,to myślę że każdy termin jest dobry jeżeli tylko nie pokrywa się z inną imprezą .
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Uważam ,że powinniśy stosować przepisy CBJJ według których rozgrywane są wszystkie najważniejsze turnieje , modyfikując w tych przepisach jeden tylko element. Wprowadzając repasaże co dałoby szanse niektórym zawodnikom na większą ilość walk.
i o tym właśnie pisze.
wieksza ilośc walk = więcej uczestników.
Sam jestem w tym roku organizatorem Mistrzostw Polski w BJJ i po tych zawodach chcę zaproponować by od następnych mistrzostw wprowadzić tę właśnie formę rozgrywek.
.
a dlaczego już nie od tych tegorocznych ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s Kwiecień to po raz 10 Grand Prix w grapplingu i walce wręcz w Kobyłce (zwyczajowo drugi weckend po świętach WN
- pozdrawiam i zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Pragnę wspomnieć ,że to nie ja wymyśliłem i narzuciłem reguły Mistrzostw Polski oraz kilka innych spraw. Wszystkie w/w sprawy ustalone były na spotkaniu szefów klubów w Koninie. J można powiedzieć jestem wykonawcą i nie uważam za stosowne na tę chwilę zmieniać coś czego nie ustaliłem. Mam tylko nadzieję tak jak wspomniałem wcześniej ,ze kilka spraw ulegnie jeszcze zmianie co wyjdzie wszystkim w przyszłości na plus.
Dla tych co system pucharowy jest niesprawiedliwy.Na zeszłorocznych Mistrzostwach Europy oczywiście obowiązywał system pucharowy a na dodatek w jednej z katygorii w pierwszej walce spotkało się dwóch polaków. I co na to powiecie,to jest pech! Nie ma co narzekać tylko cieszyć się ,że z każdym rokiem wszystko idzie do przodu.Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a system francuski? albo własnie pucharowy "do dwóch przegranych"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyżby uścisk ręki PreziówNagrody będą ciekawe, więc jest sie o co bic. :wink:
Napisano Ponad rok temu
ze spraw organizacyjnych to chciałbym prosić o wzięcie pod uwagę dwóch rzeczy:
- możliwość ważenia się poprzedniego dnia wieczorem, oraz
- organizację czasową jeżeli chodzi o podział na wagi. Chodzi mi o uniknięcie sytuacji jaka miała miejsce w Koninie (z całym szacunkiem dla organizatorów, zawody ogólnie b. fajne), gdzie nie było jasno powiedziane, kiedy zaczynają wyższe wagi i niektórzy zjawili się o 10:00, a pierwszą walkę mieli o 15:00.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ dla GIMNAZJALISTOW za DARMO
- Ponad rok temu
-
Bida
- Ponad rok temu
-