Ameba presents K-1 WORLD MAX 2007 wyniki (spojler
Napisano Ponad rok temu
Andy Souwer został kolejny raz Mistrzem Świata cięzkiego K-1 natomiast Buakaw Por. Pramuk odpadł w pierwszej walce z Masato!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy sie, że Schilta pojechał?Andy Souwer został kolejny raz Mistrzem Świata cięzkiego K-1
Napisano Ponad rok temu
Andy Souwer został kolejny raz Mistrzem Świata lekkiego K-1 natomiast Buakaw Por. Pramuk odpadł w pierwszej walce z Masato!!!!!
Wybacz za błąd akurat wtedy goladałi Finałową Eliminacje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SoS
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trochę szkoda że nie wygrał w finałowej walce bo podobno to jest jego ostatni turniej K1 max w karierze i było by to doskonałe ukoronowanie jego kariery no ale cóż, wygrał lepszy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast w szoku byłem jak Zambidis przegrał z Kyshenko 8O Bardzo lubię Zambo i bardzo się zdziwiłem jak tę walkę przegrał 8O Ale co by nie mówić Kyshenko wygrał zasłużenie. Zaskoczyła mnie jeszcze wygrana Souwera z Drago przez KO, mimo iż przed walką w ciemno bym postawił na Souwera to jednak wygrana przez KO z drago jest pewnym zaskoczniem mimo iż Drago nie błyszczał ostatnimi czasy formą.
Cieszy mnie bardzo, że Krau się odnalazł, co prawda przegrał z Souwerem decyzją sędziów, ale jako jedyny wytrzymał całą z nim walkę, a poza tym skopał Sato, a wszyscy wiemy jak często kjończą się walki z Japońcami jeśli ich się nie uwali przed czasem... tym razem sędziowie nie mogli mieć wątpliwości 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprytny chlopak ten souwer,wyciagnal wnioski z walki Buakawa i to wykorzystal, brawa dla niego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
next fight events on - WATCH FOR FREE !!!
- Ponad rok temu
-
Al MMA 4 - wyniki, wrażenia, video
- Ponad rok temu
-
Mirko Cro Cop, i kontuzja przed walką z Kongo !
- Ponad rok temu
-
Polska Akademia Muay Boran
- Ponad rok temu
-
Jacare w UeFCe
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP 2007 Finals Eliminanation(wyniki i dyskusja) SPOJLER
- Ponad rok temu
-
Biografie Fighterów MMA
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP 2007 Finals Eliminanation VIDEO( bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
Pride reaktywacja?
- Ponad rok temu
-
SoS
- Ponad rok temu