Ameba presents K-1 WORLD MAX 2007 wyniki (spojler
Napisano Ponad rok temu
Andy Souwer został kolejny raz Mistrzem Świata cięzkiego K-1 natomiast Buakaw Por. Pramuk odpadł w pierwszej walce z Masato!!!!!
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znaczy sie, że Schilta pojechał?Andy Souwer został kolejny raz Mistrzem Świata cięzkiego K-1

Napisano Ponad rok temu
Andy Souwer został kolejny raz Mistrzem Świata lekkiego

Wybacz za błąd akurat wtedy goladałi Finałową Eliminacje

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SoS
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Trochę szkoda że nie wygrał w finałowej walce bo podobno to jest jego ostatni turniej K1 max w karierze i było by to doskonałe ukoronowanie jego kariery no ale cóż, wygrał lepszy :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast w szoku byłem jak Zambidis przegrał z Kyshenko 8O Bardzo lubię Zambo i bardzo się zdziwiłem jak tę walkę przegrał 8O Ale co by nie mówić Kyshenko wygrał zasłużenie. Zaskoczyła mnie jeszcze wygrana Souwera z Drago przez KO, mimo iż przed walką w ciemno bym postawił na Souwera to jednak wygrana przez KO z drago jest pewnym zaskoczniem mimo iż Drago nie błyszczał ostatnimi czasy formą.
Cieszy mnie bardzo, że Krau się odnalazł, co prawda przegrał z Souwerem decyzją sędziów, ale jako jedyny wytrzymał całą z nim walkę, a poza tym skopał Sato, a wszyscy wiemy jak często kjończą się walki z Japońcami jeśli ich się nie uwali przed czasem... tym razem sędziowie nie mogli mieć wątpliwości 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprytny chlopak ten souwer,wyciagnal wnioski z walki Buakawa i to wykorzystal, brawa dla niego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
next fight events on - WATCH FOR FREE !!!
- Ponad rok temu
-
Al MMA 4 - wyniki, wrażenia, video
- Ponad rok temu
-
Mirko Cro Cop, i kontuzja przed walką z Kongo !
- Ponad rok temu
-
Polska Akademia Muay Boran
- Ponad rok temu
-
Jacare w UeFCe
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP 2007 Finals Eliminanation(wyniki i dyskusja) SPOJLER
- Ponad rok temu
-
Biografie Fighterów MMA
- Ponad rok temu
-
K-1 WGP 2007 Finals Eliminanation VIDEO( bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
Pride reaktywacja?
- Ponad rok temu
-
SoS
- Ponad rok temu