Kluby w Szczecinie
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje za odpowiedzi i licze na fachową pomoc w tej sprawie. POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
idz na mazurska reszte sobie odpusc
Napisano Ponad rok temu
Trenerzy posiadają dyplomy instruktorskie wydane przez organizację WMF ( World Muay Thai federation ) które zdobyli w Bangkoku. Ponadto trenuje w naszym klubie wielu doświadczonych zawodnków i medalistów.
Najlepiej wyierz się na trening, sprawdź osobiście czy Ci odpowiada i sam zdecyduj.
Pozdrawiamy.
NAK MUAY SZCZECIN
Napisano Ponad rok temu
Odwiedzę was napewno w tym tygodniu i zobaczę wasze treningi, po czym zapisze się.Poza tym jest to najblizszy dla mnie klub w Szczecinie(jeżeli chodzi o dojazd), tylko te treningi w soboty (mam co drugi tydzień zjazdy na uczelni)Jak byś mógł podaj mi jakieś konkretne,aktualne info o waszym klubie na prv tzn. godziny treningu, dni treningu, liczbe trenujących i ich osiągnięcia, średnią wieku trenujących w grupie początkującej jak i zaawansowanej oraz jak wygląda sprawa sprzętu osobistego(rękawice itp)i sprzętu klubowego,jak i cenę za miech trenowania i co tam jeszcze możesz podac ,a o co zapomniałem zapytac
POZDRAWIAM i DZIĘKUJE :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Jakbym był "leniem", to bym teraz na tym forum nie pisał, bo bym go nie znalazł POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A przy okazji, nie twierdzę że nasz klub jest "najlepszy" tylko żaden inny klub czy sekcja nie prowadzi już MT w Szczecinie. Więc jeżeli chcesz trenować Muay Thai to zapraszamy do nas. Chyba że zastanawiasz się między MT i Kickboxingiem, chociaż teraz mamy również grupę low-kick/K1 :wink:
Pozdrawiam i zapraszam na salkę!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Danryoku
- Ponad rok temu
-
NAK MUAY - Stargard Szczeciński zapraszamy !!!
- Ponad rok temu
-
Uderzane w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Gołota - walka o pas ... SPOILER
- Ponad rok temu
-
Tomek Kuchar - Rajdowy Vicemistrz Polski o kick-boxingu ...
- Ponad rok temu
-
Thai kickboxing a Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Trener boksu / thai-boksu - Łódź
- Ponad rok temu
-
muay thai sosnowiec
- Ponad rok temu
-
KB początkujący - kilka pytan