Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gdzie kupić noże Laguiole?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

budo_elwood
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 237 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Gdzie kupić noże Laguiole?
Googlowałem troche, ale wychodzi na to, że w Polsce nie ma zbyt wielkiego wyboru, na allegro sie cos od czasu do czasu trafia ale tez kiepsko :?
W newgraham nie mają - jakies inne sugestie gdzie mogę je zanabyć wysyłkowo w dobrej cenie? :?:
  • 0

budo_dymoman
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 398 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Gdzie kupić noże Laguiole?

Googlowałem troche, ale wychodzi na to, że w Polsce nie ma zbyt wielkiego wyboru, na allegro sie cos od czasu do czasu trafia ale tez kiepsko :?
W newgraham nie mają - jakies inne sugestie gdzie mogę je zanabyć wysyłkowo w dobrej cenie? :?:

Najlepiej... we Francji. W Reichu tez duzo tego jest i specjalnie szukac nie trzeba. Jak chcesz Laguiole kupic i wysylkowo, znaczy sie, ze te 16 eurasow dodatkowo raczej Cie nie przestraszy (cena przesylki z Reichu do Polski, nie wiem, jak z Francji).
A linki? Prosze:
Reich:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Oral (no, Francja :) 8) ):

Wybor OK?
Jak za malo, to na paralelnym forum o identycznej tematyce mozna znalezc kilka linkow do laguioli z damastu malo znanych szerszemu gronu (znaczy sie wyspecjalizowanych) laguiolemakerow, ale ceny sie tam zaczynaja od 500 zielonych w gore za mikronozyki.

Edzia:
A po jaki ch...j szukales za kaluza jak to na naszym podworku robia?
  • 0

budo_smutny_pan
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 113 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Gdzie kupić noże Laguiole?
Możesz spróbować na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] .Spory wybór opraw i modeli i niektóre całkiem nietypowe jak na Laguiole. Pozwalają płacić za zamówienie przelewem międzybankowym co też nie jest bez znaczenia :) .
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024