ławka proszę o doradzenie
Napisano Ponad rok temu
Zamierzam zacząć trenować, wszystko przez dziewczynę która twierdzi że się spasłem (a ważę tylko 78kg przy 185cm)
Chce kupić ławkę i jakieś ciężary, nie mam na to za dużo kasy bo zbieram na samochód
Znalazłem coś takiego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest używana, ile byście za nią najwięcej dali, bo się dogadałem z gościem co do ceny i nie wiem czy mi się to opłaca?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Czyli mam rozumieć że to raczej badziew ?ze 100-150 bo nowa 215 zł .
Napisano Ponad rok temu
PS. Nie słuchaj kobiet one nie mają racji
Napisano Ponad rok temu
powiedz jej to samo i to ona sie bedzie martwic o sprzet a ty bedziesz mial do kogo chodzic cwiczyc za darmo ;dWitam!
Zamierzam zacząć trenować, wszystko przez dziewczynę która twierdzi że się spasłem (a ważę tylko 78kg przy 185cm)
Chce kupić ławkę i jakieś ciężary, nie mam na to za dużo kasy bo zbieram na samochód
Znalazłem coś takiego
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jest używana, ile byście za nią najwięcej dali, bo się dogadałem z gościem co do ceny i nie wiem czy mi się to opłaca?
Pozdrawiam.
btw wystarczy ci taka lawka,pzdr
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Ale z chęcią posłucham opinii na temat obciążenia maksymalnie podnoszę 60kg w porywach może 65, tak było przynajmniej z 2 miesiące temu, jakie obciążenie kupić, proszę też kilka słów jaki gryf i coś o jego wymiarach bo już zauważyłem że są np 150cm ale i też prawie 200cm od czego to zależy?
Jaki kupić i gdzie mieszkam około 40km od Łodzi, więc czy nie będzie mi się opłacało zrobić zakupów w sklepie typu GoSport ? Przesyłka tego typu sprzętu jest dosyć droga jeśli chodzi o allegro
Dodam że nigdy nie ćwiczyłem na poważnie
Jeszcze coś Jeśli ktoś ma coś na sprzedaż to proszę pisać co i cenę Tylko jakieś normalne propozycje Nie żeby zedrzeć kasę a może ktoś ma coś tak nie potrzebnego że odda za darmo będę wdzięczny
P.S Powiedziałem dziewczynie kilka słów, zaproponowała że się złoży na ławkę do brzuszków xD hehehe
Napisano Ponad rok temu