UFC 76 [SPOILER]
Napisano Ponad rok temu
Walka Omichigawy bardzo zaskakująco dobra, nie spodziewałem się tego po walce Nakamury.
Napisano Ponad rok temu
Albo totalny brak znajomości tematu , albo inne walki oglądałeś.A co ma piernik(którego nie oglądałem) do wiatraka? Wspomniałem cokolwiek o Diego?
to obejrzyj
dla mnie Thiago przegral tak samo ewidentnie jak Diego i tyle
Napisano Ponad rok temu
proby wygrania przez submission nie znacza nic a ciosy ktore sie dostaje przy tych probach to ewidetnie przekladaja sie na cala walke bo niszcza powoli zdolnosc przeciwnika...
mma to nie zawody bjj gdzie za proby czegos tam maja byc punkty
Napisano Ponad rok temu
nie to samoogladalem te same walki, jasne ze Diego przegral bardziej ewidentnie ale i tak to jest to samo
Napisano Ponad rok temu
To czemu ten co daje w pysk nie wygrywa łatwo walki. Przecież chwytaczowi znowu sie cos nie udaje. Podejście co najwyżej bez sensu. Chwytaczowi nie udało sie udusić a G&P - owi znokałtować . Basta. A twierdząc że " proby wygrania przez submission nie znacza " dajesz do zrozumienia że nigdy poważnie nie chwytałeś. Ile sił kosztuje wyjście z balachy to wie ten co probował tej sztuki z dobrym zawodnikiem.ogladalem te same walki, jasne ze Diego przegral bardziej ewidentnie ale i tak to jest to samo, gosc probuje zaloazyc cos i nie wychodzi i bierze w pycho cios za ciosem - a pozniej (np na Sherdogu) masz wielbicieli bjj ktorzy sie kluca ze on powinnien wygrac bo system jest zly...
proby wygrania przez submission nie znacza nic a ciosy ktore sie dostaje przy tych probach to ewidetnie przekladaja sie na cala walke bo niszcza powoli zdolnosc przeciwnika...
mma to nie zawody bjj gdzie za próby czegoś tam maja być punkty
Napisano Ponad rok temu
To czemu ten co daje w pysk nie wygrywa łatwo walki. Przecież chwytaczowi znowu sie cos nie udaje. Podejście co najwyżej bez sensu. Chwytaczowi nie udało sie udusić a G&P - owi znokałtować . Basta. A twierdząc że " proby wygrania przez submission nie znacza " dajesz do zrozumienia że nigdy poważnie nie chwytałeś. Ile sił kosztuje wyjście z balachy to wie ten co probował tej sztuki z dobrym zawodnikiem.
teraz obracasz kota ogonem... przeciez to ty twierdzisz ze Thiago powinnien wygrac, a teraz w sumie popierasz to co ja twierdze
Napisano Ponad rok temu
Tavarez vs Griffin:
Walka po prostu piękna ale głównie dzięki Thiago. Naprawdę świetna walka, ucieczka z omaplaty miodzio, obalenia miodzio, ciągła praca w parterze miodzio. Tylko jednocześnie widać, że ten tryb oceniania jest chuja warty bo jak dla mnie Thiago wygrał tą walkę i przewagę miał widoczną.
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie że jest chuja warty. Bo jak to tez stwierdzil Joe Rogan. Ze system oceniania stworzony dla uderzeń nie bedzie dobry do MMA.przypominam ze dyskusja sie zaczela od tego stwierdzenia przez kolego sos:
Cytat:
Tavarez vs Griffin:
Walka po prostu piękna ale głównie dzięki Thiago. Naprawdę świetna walka, ucieczka z omaplaty miodzio, obalenia miodzio, ciągła praca w parterze miodzio. Tylko jednocześnie widać, że ten tryb oceniania jest chuja warty bo jak dla mnie Thiago wygrał tą walkę i przewagę miał widoczną.
Napisano Ponad rok temu
Nie popieram i nie widzę potwierdzenia z tym co powiedziałeś. P.S. Gdzie ja napisałem że Thiago powinien wygrać. Dla mnie powinien byc wynik "nie roztrzygnięte"To czemu ten co daje w pysk nie wygrywa łatwo walki. Przecież chwytaczowi znowu sie cos nie udaje. Podejście co najwyżej bez sensu. Chwytaczowi nie udało sie udusić a G&P - owi znokałtować . Basta. A twierdząc że " proby wygrania przez submission nie znacza " dajesz do zrozumienia że nigdy poważnie nie chwytałeś. Ile sił kosztuje wyjście z balachy to wie ten co probował tej sztuki z dobrym zawodnikiem.
teraz obracasz kota ogonem... przeciez to ty twierdzisz ze Thiago powinnien wygrac, a teraz w sumie popierasz to co ja twierdze
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam J. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga troche ironicznie: "UFC 76 - Knockout.... widzieliscie choc jeden Ko na tej gali?
Napisano Ponad rok temu
jak tak dalej pojdzie to chyba sie wypisze z ligi typerow
w sumie, to chetnie bym zobaczyl walke Shoguna z Drwalem. obaj podobnie wymiekli kondycyjnie, a jak Travolta przetrwalby proby dzwigni, to moze i by przeboksowal Rue. ogolnie zawiodlem sie wystepem tego zawodnika. a Forrest wyrasta na czolowke. ciekawe czy Randyemu uda sie zostac drugim Miletichem jesli chodzi o sukcesy trenerskie. poki co jest na dobrej drodze.
po poczatku pierwszej rundy bylem pewny, ze Liddell znokautuje Jardine'a. ZONK! ale ciesze sie, ze przegral. mam nadzieje, ze dojdzie do jego walki z Wanderleiem. obaj sa po dwoch przegranych. obaj sa wkurzeni i glodni sukcesu. poza tym Silva musi zniszczyc Lodziarza :twisted:
Tyson wygral zasluzenie. najladniejsza walka wieczoru, zwroty akcji i w ogole extra.
Diego zasluzenie przegral. zrobil z siebie durnia jak sie rzucil biegiem na samym poczatku do nog i mu troche nie wyszlo
generalnie gala na poziomie. cieszy mnie zapowiedz powrotu Sylivii w nastepnej odslonie. hahaha i motyw jak pokazuja Wand'a (chyba przed walka Chucka) i z tylu Mayhem udawal ze sie goli szkoda ze nie wylapalem wiecej momentow jak stal za Wandem i chetnie bym je w jakiejs kompilacji zobaczyl
pzdr
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 76 - walki do ściągnięcia! BEZ WYNIKÓW!
- Ponad rok temu
-
UFC 77 godz?
- Ponad rok temu
-
TUF 6 dyskusja(SPOJLER)
- Ponad rok temu
-
bisping vs hamill (spoiler)
- Ponad rok temu
-
Konkurs - ***LIGA TYPERÓW MMA*** - zapisy
- Ponad rok temu
-
K-1 Hero's Middleweight GP 17.09.2007 VIDEO(bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
K 1 Heroes - wyniki
- Ponad rok temu
-
Pytanie do wszystkich - bez wyjątków
- Ponad rok temu
-
wznowione treningi mma w bielsku-białej
- Ponad rok temu
-
Jeet Kune Do