H-drol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
H drol jest ok. Buduje dobre suche miecho i sila niezle idzie. Co wazne ma malo skutków ubocznych ale po cyklu wiadomo pct i kretka jakas 2 tyg przed koncem (jezeli planujez cykl 6 tyg). do tego bialko i witaminy. Jezeli nie brales jeszcze zadnych ph to na pewno bedziesz zadowolony.co sadzicie zebym teraz wziol? mam 19 lat staz ponad rok waze 83kg w bicku mam 40 klata 115 cos dobrego co proponujecie mysle nad nastepnym cyklem na h-drolu co wy na to?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no na pewno nie tak jak n apierwszym. Jak cos to zawsze mozesz polączyc z sus 500 albo dawke x2.chce wlasnie zaczac 2 cykl na tym bo pierwszym jestem zadowlony bo mmi poszla masa i sila ale nieiwem czy na 2 cyklu tak tez pojdzie:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Generalnie jest tajk ze najlepiej jest zrobic te 3 miechy przerwy organizm dojdzie do siebie, ale ja osobiscie 3 miechy robie tylko po cyklach na kilku PH i to tych Hardcorowych. Po H drolu czy susie poltora miecha wystarczy pod warunkiem ze bylo pct.a powiedz mi musze miec tak jak pisza 3 miesaice regenreacji bo ja juz mam miesciac i moglbym to juz teraz od nowa brac czy nie bardzo>
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pomoc przy 1 cyklu
- Ponad rok temu
-
Doradzcie JAkie koksiki brać :)
- Ponad rok temu
-
-
Cidoteston