Co dla dziewczyny?
Napisano Ponad rok temu
Kata?tak z ciekawości:
Jakie elementy kyokushina były? kata czy chociaż potłukliście się troche?
 Na wfie były tylko najbardziej podstawowe techniki typu hiza geri, kin geri czy jodan uke. Raz czy dwa uderzaliśmy w tarcze. Reszta to ogólnorozwojówka. O kata nie było nawet mowy.  Dobre na początek, ale po kilku zajęciach chce się więcej, dlatego zapisałem się na sekcję, a na wf chodziłem raczej dla zabawy.
  Na wfie były tylko najbardziej podstawowe techniki typu hiza geri, kin geri czy jodan uke. Raz czy dwa uderzaliśmy w tarcze. Reszta to ogólnorozwojówka. O kata nie było nawet mowy.  Dobre na początek, ale po kilku zajęciach chce się więcej, dlatego zapisałem się na sekcję, a na wf chodziłem raczej dla zabawy.  

Napisano Ponad rok temu

Trochę do kitu się walczy z kimś bez gi.
Napisano Ponad rok temu
 Na UGdańskim jest opcja judo-samoobrona z którego wkręceni przechodzą na judo właściwe. Na samoobronie gi wymagane nie jest a techniki wprowadzane są w formie nie wymagającej szarpania za szmaty (choć wiadomo, tak jet łatwiej). Pozdrawiam
  Na UGdańskim jest opcja judo-samoobrona z którego wkręceni przechodzą na judo właściwe. Na samoobronie gi wymagane nie jest a techniki wprowadzane są w formie nie wymagającej szarpania za szmaty (choć wiadomo, tak jet łatwiej). PozdrawiamGwyn
P.S. Trener prawdę Ci powie. Skontaktuj się z osobą prowadzącą zajęcia i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Ważne dla mnie pytanie, skerowane do bardziej doświadczonych Ważne dla mnie pytanie, skerowane do bardziej doświadczonych- Ponad rok temu 
- 
			 sekcje w czestochowie sekcje w czestochowie- Ponad rok temu 
- 
			 jak trenowac w domu bez instruktora??i czy wogole sie da ?? jak trenowac w domu bez instruktora??i czy wogole sie da ??- Ponad rok temu 
- 
			 Osrodki Muay Thai w Tajlandii Osrodki Muay Thai w Tajlandii- Ponad rok temu 
- 
			 badania do bjj badania do bjj- Ponad rok temu 
- 
			 wypelnienie worka profesjonalnie wypelnienie worka profesjonalnie- Ponad rok temu 
- 
			 Zmarł Sifu Larry Hartsell Zmarł Sifu Larry Hartsell- Ponad rok temu 
- 
			 stojka czy parter? stojka czy parter?- Ponad rok temu 
- 
			 Kto cwiczył Yun Jung Do? Kto cwiczył Yun Jung Do?- Ponad rok temu 
- 
			 co trenujecie? co trenujecie?- Ponad rok temu