SPOILER!!!! Drwal Thiago
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byłbym SUPER wdzięczny gdyby ktoś udostępnił mi walkę Houstona z Jardine. Moim faworytem w walce Silva - Alexander jest ten drugi. Silva w swych dotychczasowych występach w UFC nie pokazał nic nadzwyczajnego.Thiago bedzie walczyl z Houstonem Alexanderm.Bardzo mnie ciekawi ta walke.Houston przeszedl przed dwoch dobrych stojkowych zawodnikow (Jardine,Sakara)niczym burza.Mysle ze Silva sprowadzi walke do parteru.
Napisano Ponad rok temu
- proste. Mysle, że wygra Alexander by K.O.Byłbym SUPER wdzięczny gdyby ktoś udostępnił mi walkę Houstona z Jardine. Moim faworytem w walce Silva - Alexander jest ten drugi. Silva w swych dotychczasowych występach w UFC nie pokazał nic nadzwyczajnego.
Napisano Ponad rok temu
- proste. Mysle, że wygra Alexander by K.O.Byłbym SUPER wdzięczny gdyby ktoś udostępnił mi walkę Houstona z Jardine. Moim faworytem w walce Silva - Alexander jest ten drugi. Silva w swych dotychczasowych występach w UFC nie pokazał nic nadzwyczajnego.
z kolanka :wink:
Napisano Ponad rok temu
Byłbym SUPER wdzięczny gdyby ktoś udostępnił mi walkę Houstona z Jardine. Moim faworytem w walce Silva - Alexander jest ten drugi. Silva w swych dotychczasowych występach w UFC nie pokazał nic nadzwyczajnego.Thiago bedzie walczyl z Houstonem Alexanderm.Bardzo mnie ciekawi ta walke.Houston przeszedl przed dwoch dobrych stojkowych zawodnikow (Jardine,Sakara)niczym burza.Mysle ze Silva sprowadzi walke do parteru.
Niemam walki na kompie ale jesli chodzi o obejrzenie to mozna ja obejzec tutaj
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Alexander vs Sakara
Napisano Ponad rok temu
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
pytanie tylko czy zdąży..Zapowiada się ciekawa walka. Thiago będzie parł na glebe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ale tylko gdybam.
Napisano Ponad rok temu
Interesujący jest fragment:
Who’s the guy that’s given you the hardest time up until now?
I think it was Tomasz Drwal, in my last UFC fight in September. He was a really strong striker, and my training was entirely geared around taking the guy down. When time came, I didn’t manage to do anything I had practiced, my training went out the window, I had to let my game show right then and there, to show my muay thai, and thank God I managed to knock the guy out.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mimo, ze nie lubie takiego zachowania jak pokazal evansa to mam jednak nadzieje, ze wygra szybko (nie moge darowac bispingowi walki z hamillem i jego zachowania po werdykcie)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 75 - Video (bez spojlerów)
- Ponad rok temu
-
MMA OPOLE
- Ponad rok temu
-
Jest kasa do wziecia !!
- Ponad rok temu
-
MMA w Łodzi
- Ponad rok temu
-
MMA w UK ma problemy
- Ponad rok temu
-
COPACABANA WWA - treningi MMA z Jurasem (od 19 września)
- Ponad rok temu
-
UFC 1-4
- Ponad rok temu
-
HL z Pucharu Polski AL MMA 3 w Sochaczewie
- Ponad rok temu
-
Art of War 3 Video(bez spojlerów!!)
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Pawłem Nastulą