"NO PROBLEM CUP II" w BJJ Gniezno 20.10.2007
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czuje sie bardzo dobrze i jestem swiadomy tego co pisze i nie musze sie nad tym zastanawiac. Osobiscie nie znam zadnego z naszych czarnych paskow ale wiem co sie dzieje w Polskim BJJ bo sledze temat na bierzaco i z tego co widzialem, slyszalem i czytalem osiagniecia to moim i moich znajomych zdaniem jest wlasnie tak oczywiscie z calym szacunkiem dla Mariusza. Wystarczy spojzec na Rankingi Chwytaczy z sezonu 2005, 2006(ten jeszzce sie nie skonczyl) i MUNDIAL BJJ w czarnych pasach. Ale nie odbiegajmy juz od tematu.
moze nie slyszysz o Manolu w Polsce, bo uwierz mi, nie ma tu z kim walczyc;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak tak można wogule powiedzieć i napisać weź zastanów ignorancie.moze nie slyszysz o Manolu w Polsce, bo uwierz mi, nie ma tu z kim walczyc;]
P.S szanuje Manolo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy spojzec na Rankingi Chwytaczy z sezonu 2005, 2006
Jak swoją wiedze opierasz na rankingach to nieżle.... z tym że jeśli Mariusz nie bierze udziału w tylu zawodach, przez to nie zdobywa punktów (do tego rankingu) to nie znaczy ze jest gorszy! Kto dostał pierwszą purpure? Kto pierwszy czarny pasek? Jak już napisał ktoś z Koszalina: On, nie ma z kim walczyć w Polsce!
Co do tego mundialu: spójrz na sukcesy i tytuły obu i zastanów się...
Wiem, wiem. Sorry za off topa ale naprawde nie mogłem...
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
wJak tak można wogule powiedzieć i napisać weź zastanów ignorancie.
P.S szanuje Manolo
To jest raczej prawda
Napisano Ponad rok temu
ta argumentacja " bagi
mam tylko pytanie chlopaki jjmaster, shadow, szymonlgt, mateokoszalin ile czasu spedziliscie na macie ze dysponujecie taka wiedza i doswiadczeniem w decydowaniu kto jest lepszy?
dzieki
Napisano Ponad rok temu
Według mnie także Piotr Bagiński nie jest najlepszym czarnym pasem w PL, rok temu na No Problem Cup przegrał z Maciejem Linke, brązowy pas BJJ, a co byłoby z Manolem? Jeżeli jest inaczej zwracam honor Pozdrawiam
Widzialemta walke Bagiego i Macieja Linke i bjj za duzo w tej walce nie bylo. Pochodzili troche i tyle.
Wiec raczej trudno piowiedziec i to jeszcze tak zdecydowanie twierdzic o wygranej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde chlopaki przekonaliscie mnie.
ta argumentacja " bagi
mam tylko pytanie chlopaki jjmaster, shadow, szymonlgt, mateokoszalin ile czasu spedziliscie na macie ze dysponujecie taka wiedza i doswiadczeniem w decydowaniu kto jest lepszy?
dzieki
nieistotne sa to moje 2 lata na macie. jak kazdy wyrazam tu swoje zdanie i nie bede patrzyl przez palce jak ktos zniewaza naszego wielkiego mistrza, pioniera tej sztuki walki w Polsce, Mariusza Linke
Napisano Ponad rok temu
Mariusz napewno pochwali Cie za te madre slowa . Robisz sobie obciach, a co gorsze swojemu trenerowi rowniez.
Mariusz od dluzszego czasu nie startowal na imprezach krajowych, a poziom Bjj w Polsce idzie w gore bardzo szybko. Uwierz mi, Manolo ma z kim tutaj walczyc i napewno nie byloby latwo.
Gdyby Bagi był taki the best, nie przegrał by rok temu (też na "no problem cup") z DeZoo (brat Manola- jestes tak zorientowany, ze wole napisac kto to). Nie przegrał by też wielu innych walk....Bez urazy, oczywiście Piotr Bagiński jest świetny, ale nie najlepszy!
Bagi to najbardziej utytulowany zawodnik w Polsce. Startuje na kazdej imprezie, ktora znajdzie w internecie Przegral z Mackiem i przegral tez kilka innych walk, kto nie walczy ten nie przegrywa. Skoro jednak tak sie uczepiles to wiedz, ze przed finalem z Mackiem Bagi mial stoczone o 3 walki wiecej (startowal jednoczesnie w swojej kat. wagowej i w open). Przegral przez wskazanie przy remisie 2:2 (ciezko mi w tym wypadku byc obiektywnym ale nie wiem za co te punkty dla Macka ). Oczywiscie nie ma tutaj zadnego tlumaczenia, Maciek to bardzo dobry zawodnik i w tym pojedynku udowodnil to.
film z tej walki znajduje sie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co do Bagiego i Manola. Obaj sa bardzo dobrymi i utytulowanymi zawodnikami. Pokazali to wielokrotnie na imprezach polskich jak i zagranicznych. Nie ma co dyskutowac, ktory z nich jest najlepszy.
Napisano Ponad rok temu
Proponuje zamknac temat bo z dyskusji o zawodach rodzi sie wojenka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest pan instruktor w tajniaku, a.k.a czarny pas judo w białym kamuflażu?a więc na temat:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
chociaz nie jestem pewien.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Alliance Poznan start
- Ponad rok temu
-
Bone Breakers Mma Team Zgierz nowe nabor
- Ponad rok temu
-
Berserker's Team Poland - Łódź - Treningi
- Ponad rok temu
-
Alliance Team Warszawa - treningi w sezonie 2007/2008
- Ponad rok temu
-
SW w Gorzowie Wlkp.
- Ponad rok temu
-
BJJ i JUDO we Wrocławiu nowy nabór! LINKE GOLD TEAM
- Ponad rok temu
-
COPACABANA WWA - nowy nabór od 17.09.2007
- Ponad rok temu
-
Fight Club Łódź - zaprasza na treningi BJJ!!!
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie presents Budochallenge
- Ponad rok temu
-
Nowe sekcje początkujące BJJ w United Gym w Łodzi i Aleksie
- Ponad rok temu