(spoiler)UFC 74 Wyniki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak pozatym ciekawe kto następny Crocop czy Nog zmierzy sie z Randym.
Prędzej od CC to AA zasługuje na Title Shota, a fajnie by bylo zobaczyć Noga z Brandonem Vera. Ewentualnie Randy'ego z Verą. Takie moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Natomiast mejn iwent: teraz niech ktoś mi dalej ględzi, że cro cop dostał przez przypadek Gonzaga poprostu trafia tymi swoimi high kickami a że Mirek opuścił gardę....
Randy daje czadu a co do slamu i rozwalenia nosa to szit happens. Porównanie z walką Nog vs Fedor jest chybione. Tam rozcięcie było tak duże(i w dodatku nad okiem), że walka nie mogła być kontynowana, gdyby tutaj było rozcięcie nad okiem to by przerwali bo takie są zasady, że jak rozcięcie nieprzeszkadza w widzeniu to jedziem dalej a jak zalewa oko to stop.
Śmiem twierdzić, że Randy vs Nog byłby także dla Randy'ego, zakładając, że byłby w tak dobrej formie.
Ps.
I tak w końcu wejdzie tam Tomek Drwal i wszyscy będą na 6 miesięcznym urlopie po ko :twisted:
Ps.2
Ciekaw jestem kto tym razem wpadnie na koksie
Napisano Ponad rok temu
Huerta wyrasta na nowa gwiazde. i dobrze. zajebiscie walczy i jest LW
a Randy? myslalem ze Napao stawi wiekszy opor. ten cios bania w nos byl gorszy od kciukow Liddella. kontrowersyjnie, ale jednak wygral...
bylem oburzony i zdziwiony ze nie walczyl Drwal, a sie okazalo ze to dopiero 8 wrzesnia
Napisano Ponad rok temu
Sobral poprostu zrobił z oktagonu miejsce zbrodni, dosłownie hehhehe
Po rozcięciu kałuża krwi było tak spora, że aż komentator się zaniepokoił, poprostu widok jak na miejscu zbrodni.
Anakonda weszła pięknie jak w masło ale jakoś nie jestem szczególnie oburzony, że uśpił gościa. Nie było w tym hmmm dramatycznego klepania, poprostu... zasnął
Tak czy siak mocny comeback.
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz do walki wieczoru to poprostu uważam że
widowisko byłoby ciekawsze gdyby nie to zderzenie
głowa nos. Chyba poprostu spodziewałem sie
że ta walka będzie bardziej interesująca niż była.
Napisano Ponad rok temu
http://www.dailymotion.com/swf/3C3iApP47oDWzk0eu
Sobral poprostu zrobił z oktagonu miejsce zbrodni, dosłownie hehhehe
Po rozcięciu kałuża krwi było tak spora, że aż komentator się zaniepokoił, poprostu widok jak na miejscu zbrodni.
Anakonda weszła pięknie jak w masło ale jakoś nie jestem szczególnie oburzony, że uśpił gościa. Nie było w tym hmmm dramatycznego klepania, poprostu... zasnął
Tak czy siak mocny comeback.
Tylko to uśpienie kosztowało go 25000 baksów
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakby wyszedł po pieczywo to wszyscy by przeszli na drugą stronę ulicy w obawie o zaduszeniePewnie musial by zyc w ukryciu reszte Swoich dni
jak to? babalu zabulił za to? chyba źle zrozumiałemTylko to uśpienie kosztowało go 25000 baksów
Napisano Ponad rok temu
jak to? babalu zabulił za to? chyba źle zrozumiałemTylko to uśpienie kosztowało go 25000 baksów
Źródło: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cytat:
Nevada State Athletic Commission Executive Direct Keith Kizer said after the fight that he planned on holding half of Sobral's $50,000 purse until a review of his conduct against Heath could be completed.
Więc przepraszam, mała poprawka, planowano zatrzymać połowę jego kasy za walkę czyli 25000$, ale nie jest wyraźnie napisane że zostało to wykonane. Pewnie jeszcze usłyszymy jak to się ostatecznie skończyło.
Napisano Ponad rok temu
wrzucaj.Apropo jeszcze Ufc on demand .Chodzi o walki ktore mozna sciagnac na kompa i te ktore niebyly pokazane w tv vide Babalu vs David Heath.Raz udalo mi sie sciagnac z neta jedna walke ufc on demand w niezmienionej formie w jakiej chyba sciagnal kupujacy.Otoz walka byla w zajebistejjj jakosci !!!!!.High Definition.Nie jestem pewien czy wszystkie walki sa w takiej jakosci ale jesli tak to oplaca sie za nie kazdy cent.Niemam obecnie karty kredytowej ale moze pogadam z kumplem i sciagne kilka walk,kosztuja 1.99$ za sciagniecie.Po raz pierwszy obejrzalem walke w hd i musze powiedziec ze jest o niebo lepiej niz normalnie.Tak dokladna ostrosc i zywotnosc obrazu ze wydaje sie jak bym siedzial na trybunach.Chcialbym zobaczyc wiecej walk w takiej rezolucji.Az zal sciska jak pomysle jak UFC moze wygladac w HD na 50 calowej 1080p plazmie/lcd 8) .Jezeli ktos chce moge sprobowac wrzucic walke na jakis server zebyscie Sami zobaczyli.Nie na wszystkich monitorach moze to wygladac az tak dobrze.Ale porzadny monitor lcd powinien wystarczyc.Walka to UFC 70 Sakara vs Valimaki.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja się przyzwyczaiłem, że np. film "300" w HD zajmował od 5 do 10 gb (... i wrzucony na rapidshare/megaupload ) stąd me słowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mu to obecnie chyba najwiekszy syf jaki moze byc...Niestety cała szerokość pasma jest obecnie zarezerowana dla klientów posiadających konta Premium. Darmowe pobieranie plików będzie dostępne po upływie 50 minut.
Pracujemy obecnie nad zwiększeniem przepustowości dla użytkowników niepłacących. Przepraszamy za utrudnienia.
Zespół Megaupload
polecam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Okólski Mistrzem
- Ponad rok temu
-
Trening Randiego pod Gonzage(fotki)
- Ponad rok temu
-