Otyły ?? I bjj
Napisano Ponad rok temu
No i temat schodzi na cross budo....
Napisano Ponad rok temu
Strój do ćwiczeń to karatega, judoga,dobok itd.
Albo "szmata"
Napisano Ponad rok temu
też mi się tak wydaje... zamiast szukać sportu dopasowanego do budowy, chyba lepiej po prostu (mówiąc kulturalnie ) zmienić nawyki żywieniowe i zbić tę nadwagę - jest b. duża, a nieruszana skróci ci życieBo waga nie ma tu znaczenia.Pójdziesz na trening to zrzucisz tłuszczyk.Zacznij biegać,pływać aeroby i przede wszystkim MŻ = mniej żreć.
I nie zastanawiaj sie, bo skończy sie na tym że będziesz siedział przed telewizorem i jadł chipsy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i lepiej weź sobie do serca nasze rady...[/code]
Napisano Ponad rok temu
ruch na treningu + odstaw czipsy, słodycze (w tym słodkie napoje), wszelki fast food a będzie dobrze
Napisano Ponad rok temu
ja przypomnę klip, który już gdzieś na tym forum wklejałem, ale belo123 pewnie nie widział
ruch na treningu + odstaw czipsy, słodycze (w tym słodkie napoje), wszelki fast food a będzie dobrze
Pomijajac fakt, iz kolo zjechal z wagi niesamowicie to czy mi sie wydawalo czy bardzo szybko niebieski pasek zrobil?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo ja z czyms takim walczylem 8O
i tez mial purpure
no moze pzesadzam ten koles z ktorym trenowalem pzez 3 miechy wazyl jakies 280+ funtow i byl okregowym powerlifterem
zgroza
Napisano Ponad rok temu
Ale tutaj wklejam go żeby pokazać że można trenować z takimi gabarytami.
Napisano Ponad rok temu
musi.Czy chłopak który ma 15 lat i 90 kg . Może ćwiczyć BJJ?? Question Question
Napisano Ponad rok temu
Po drugie: belo, zawsze możesz ćwiczyć coś, co masz bliżej, a raz w tygodniu bujnąć się na bjj jako uzupełnienie/uwszechstronnienie umiejętności. Ja od 2 lat dojeżdżam 40 km i jakoś jest, ale 40 to jednak nie 80.... Twój wybór, a raczej kwestia determinacji.
Po trzecie: taka masa w niczym nie przeszkadza, najwyżej obniża szybkość
Po czwarte: sizeposter jest zajebisty, heheheheh....
Napisano Ponad rok temu
Po pierwsze: belo123 pytał raczej powaznie, wiec nie bardzo rozumiem niektóre chamowate odpowiedzi, panujcie nad sobą, co niektórzy.
Po drugie: belo, zawsze możesz ćwiczyć coś, co masz bliżej, a raz w tygodniu bujnąć się na bjj jako uzupełnienie/uwszechstronnienie umiejętności. Ja od 2 lat dojeżdżam 40 km i jakoś jest, ale 40 to jednak nie 80.... Twój wybór, a raczej kwestia determinacji.
Po trzecie: taka masa w niczym nie przeszkadza, najwyżej obniża szybkość
Po czwarte: sizeposter jest zajebisty, heheheheh....
Naprawde dzięki ci bardzo !! I dzięki za to ze poradziles. A gdzie dojeżdżasz na BJJ??
Napisano Ponad rok temu
Nawiązując do pytania kolegi jak widać straciłem trochę na przeszkadzającej mi masie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Eduardo Ernandes w Polsce
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Roberto Atalla
- Ponad rok temu