Ostatnio na MTV znalazłem za przeproszeniem gówniany program, jest tam wiele gównianych programów i nic bym nie pisał gdyby nie to ,że to jest o Sztukach Walki.
Polega on na tym:
Grupka osób bierze udział w turnieju, wykonują zadania powiązane ze Sztukami Walki i walczą na macie przeciw sobie. Nie wiem czy to jest light-contact bo to bardziej wygląda na molestowanie niż na walkę. W Walce dobija mnie to:
-Uderzenia i kopnięcia nawet gdyby były wykonywane z dużą siła nie zrobiły by krzywdy dorosłemu mężczyźnie. Oni wykonują jak najszybsze ruchy , często pomijając technikę(grunt by dotknęło przeciwnika i ładnie wyglądało)
-Wszystko jest robione aby był show i ludzie to kupili. przykład: Nie ma tam ponoć kontaktu na głową a jeden koleś zaczął robić efektowne obrotówki prosto na łeb które nie miały szansy dojścia (za długi dystans) ale za to jak elegancko wyglądały
-Zawodnicy dbają bardziej o to by im się fryzura nie rozwaliła aniżeli by stoczyć godny pojedynek.
-Chłopcy walczą z kobietami
Nie wiem czy mamy tych pseudo fighterów wiedzą ,że oni bawią sie w sztuki walki w TV.
Takie pierdoły w TV moim zdaniem obrażają sztuki walki jakie oni reprezentują i hańbią pamięć twórców tych styli.
Takie jest moje zdanie.
Czekam na wasze opinie i mam nadzieję ,że będzie można podyskutować.
Pierdoły na MTV
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
E. Norton
- Ponad rok temu
-
Nowy program o sztukach walki na History Chanell
- Ponad rok temu