ból goleni??
Napisano Ponad rok temu
mam przy roznego rodzaju podskokach(skakanka), biegach...bóle w piszczelach w bocznej wewnetrznej jego a wlasciwie ich krawedzi...kiedys trenowalme KK i wiadomo jakies tam ubytki sa ale podczas treningow tego nie mialem...nie wiem co to, a ortopeda mi gowno powiedzial...spotkal sie ktos z czyms takim moze??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podsuwam tylko pomysly......
Napisano Ponad rok temu
A bóle mogą być nie od goleni, tylko od ścięgien i temu podobnych wiązadeł.
Wersja optymistyczna - przesilone lub przetrenowane.
Wersja pesymistyczna - jeśli w trakcie ruchu "skrzypi" jak np. mąka ziemniaczana lub świerzy śnieg, to w te pędy do DOBREGO lekarza (może być zapalenie).
P.S. Bez powodu nic nie boli, zwłaszcza przez dłuższy okres czasu... Byle łapiduch może się po prostu nie znać i wstydzić powiedzieć że nie wie co to jest i co zrobić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zrob RTG, i USG na wszelki wypadek. Czasami zdarzają się bole ale z przodu goleni, badące wynikiem przeciążenia mięśni które pracują przy wyskokach w górę, na to podobno dobre jest chodzenie na piętach, rozluźnia je i usuwa to napięcie.Ale z boku goleni to nie wiem. Lekarze o takich sprawach nie mają pojecia , mi duzo madrych rzeczy powiedzieli instruktorzy akrobatyki więc moze pogadaj z kims takim.
Napisano Ponad rok temu
mialem cos takiego. nawet zalozylem o tym temat bolalo troche ale cwiczylem z tym normalnie bo ten bol nie jest bardzo uciazliwy (tez tak masz?). do czasu az mnie nie zaczelo napie*dalac porzadnie juz. wtedy przestalem cwiczyc na dwa tygodnie smarowalem codziennie jakims kremem i jadlem MAJAMIL (przeciwbolowe i przeciwzapalne na stawy i takie tam) i przeszlo :roll:
lekarz mi nic nie powiedzial o tym bolu. jak uslyszy ze trenujesz to zwali wszystko na kopanie worka i powie ze masz przestac.
anyway przeszlo mi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Podłamany...
- Ponad rok temu
-
Amino 1500 [dawkowanie]
- Ponad rok temu
-
silownia, trening na 2 dni.
- Ponad rok temu
-
Drobne skurcze pod skórą...
- Ponad rok temu
-
Ksiazka
- Ponad rok temu
-
aerobiczna 6tka weidera ? da rade jakos przyspieszyc?
- Ponad rok temu
-
Czekolada
- Ponad rok temu
-
jak pływać żabką na plecach?
- Ponad rok temu
-
przyzady do treningu w domu??
- Ponad rok temu
-
figura w 12 tyg - filmik