Mnie się odcinek podobał

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no w końcuNastępne judo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiedziałem, że ktoś poza mną jeszcze tak mówi.Coś chyba tobie sie potentegowało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja nie. Ja rodowity Warszawiak, czyli nie o to biega.Bo ja z podlasia
Chudzielec jak chudzielec, ale jest, kilka walk tez jest... i zonk.Btw: jeszcze nawet nie zacząłem ściągać bo nikt jeszcze nie wrzucał na serwery ale obstawiam, że jak będzie kilka walk to jedną wygra( oile będzie chudzielec startować) przez trójkąta 8)
Napisano Ponad rok temu
Coś chyba tobie sie potentegowało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie, to dobra szansa na torrentową indoktrynację.czy mógłby ktoś z posiadaczy wrzucić na mediafire lub gigasize lub badongo lub transferbigfiles dżudo epizołd? rapidshare też może być
Przegrał, bo próbował cały czas do parteru iść, a ten Japończyk miał - co sami zauważyli - niesamowitą bazę na stojąco, nie szło go ruszyć. Sam program jest fajny, szczególnie przypadło mi do gustu podążanie za historią danej sztuki (choć akurat wciąganie na siłę samurajów pod judo uważam za trochę przesadzone) oraz rozkminki technik (te komputerowe).Ten program jest zajebisty i nieważne czy to jest Escrima, Karate, Muay Thai, Savate czy Judo.
Wszystkie odcinki są ciekawe![]()
Na końcu z czarnym pasem walczył koleś od mma i przegrał we wszystkich 3 rundach![]()
Wie ktoś co będzie następne??
Napisano Ponad rok temu
Jest jednak tendencyjny. Po pierwsze: techniki, których się uczą, właściwie im się nie przydają w walce, bo mają za mało czasu, coby je przećwiczyć. Używają tego, co już umieją. Po drugie: niby udają się do największych centrów danej sztuki, ale jak można pojechać do Japonii kręcić odcinek o judo i nie pokazać Kodokanu? Dojo Kyokushin znaleźli na Okinawie - też ciekawostka. I tak dalej.
Napisano Ponad rok temu
I've just been convertedNie, to dobra szansa na torrentową indoktrynację.czy mógłby ktoś z posiadaczy wrzucić na mediafire lub gigasize lub badongo lub transferbigfiles dżudo epizołd? rapidshare też może być
![]()
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Całe 218 kb. Uruchamiasz i już, bez instalacji. Można nawet użyć interfejsu sieciowego. Torrent masz powyżej albo [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. U mnie poszło raz dwa.
Dokładnie, w dodatku z mma pokazywali arcy starą walkę Bas'a w pancraseJest jednak tendencyjny. Po pierwsze: techniki, których się uczą, właściwie im się nie przydają w walce, bo mają za mało czasu, coby je przećwiczyć. Używają tego, co już umieją. Po drugie: niby udają się do największych centrów danej sztuki, ale jak można pojechać do Japonii kręcić odcinek o judo i nie pokazać Kodokanu? Dojo Kyokushin znaleźli na Okinawie - też ciekawostka. I tak dalej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu