Rash poszukiwany
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowy na tym forum i nie chiałem zakładac nowego tematu więc piszę w tym, mianowicie: jestem zainteresowany kupnem jakiegoś rashguardu i dzięki google natrafiłem na tę stronę mmaniak.pl. Są tam fajne rashguardy Korala w całkiem niezłej cenie. Pierwszy raz słyszę o tym sklepie więc mam pytanie czy ktoś już w nim coś zamawiał?? Czy wszystko ok z dostawą?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę od pół roku w długim czarnym rash-u Manto. Chwalę sobie. Mam 170cm i około 70kg i ćwiczę w rozmiarze S. Jest:
- wygodny,
- trzyma fason,
- nie odbarwia się
Kolega z klubu ma spodenki Manto (luźne ) i też jest z nich zadowolony.
Wiem, że są zwolennicy wdzianek typu Atama itp. ale moim zdaniem sprawdzony i dobry tańszy odpowiednik typu Manto jest lepiej wydaną kasą.
Pozdrawiam
Jacek
Napisano Ponad rok temu
a co mam wpisać wyszukiwarkę, bo nie mogę znaleźć?mam rashe firmy hotblood,s,m,l,xl.mozesz je zobaczyc na allegro.pozdrawiam seba
Napisano Ponad rok temu
Witam
Ćwiczę od pół roku w długim czarnym rash-u Manto. Chwalę sobie. Mam 170cm i około 70kg i ćwiczę w rozmiarze S. Jest:
- wygodny,
- trzyma fason,
- nie odbarwia się
Kolega z klubu ma spodenki Manto (luźne ) i też jest z nich zadowolony.
Wiem, że są zwolennicy wdzianek typu Atama itp. ale moim zdaniem sprawdzony i dobry tańszy odpowiednik typu Manto jest lepiej wydaną kasą.
Pozdrawiam
Jacek
No spoko. Ja ćwiczyłem rok w rozmiarze M ( ważę 80 kg i mam 180cm wzrpstu) i się porozciągał strasznie. Napewno Manto to całkiem dobra firma ale do produkcji brazylijskich jeszcze jej trochę brakuję. Na treningu u mnie chłopaki mają rashe Korala i Wanda i mimo wszystko chwalą sobie lepiej niż Manto. Zresztą sam mam bluzę Manto, rozpinana z suwakiem i po drugim praniu się zmechaciła a prałem ją ręcznie. Uważam że gdy daję za bluzę 189 zł to powinienem oczekiwać lepszej jakości materiału ( to tak na marginesie, odbiegając trochę od tematu). Dlatego wolę dołożyć trochę i mieć produkt który posłuży mi na lata.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
rozmiar M i się zastanawiam czy przy moich wymiarach 181 cm i 65 kg(hehe) nie będzie za duży.Dodatkowo jest to rash dla surferów, było pisane, że też sprawdzają się w treningach, ale chciałbym się upewniĆ. Dzięki za odpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
naturalnie że w długim rękawie jest cieplej, z drugiej strony jak rash stygnie to jakby chłodzi
decyzja czy długi, czy krótki, chyba powinna wynikać z potrzeb które sami odczuwamy. ja wziąłem długi, bo mi się bardzo ramiona obcierały przy "przechwytach" (mam na myśli te przeciągnięcia w stójce żeby złapać plecy, nie wiem jak to się fachowo nazywa)
Napisano Ponad rok temu
zasięgnąłem języka w sekcji i chyba się zdecyduje na tego Korala. Podobno jeden z najlepszych Rashów i się nie rozciąga ( znajomi maja jeszcze z poprzedniej kolekcji i chwalą bardzo) . Jeszcze Atama jest dobra ale w Polsce nie ma a pozatym mają brzydki design.
A ty moon gdzie znalazłeś tego rasha co masz na zdjęciu i ile kosztuje??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znalazłem te rashe na e-bay.com za śmieszne pieniądze, po ok. 20 $( rash+ przesyłka do USA) ... a że nie mam ostatnio pieniędzy to chyba się zdecyduję. myślę, że rozmiar amerykańskie S będzie dobry.
To już bardziej bym polecał chyba rasha Manto za podobną cenę albo poszukał rashy NIKE. A jak nie to uzbierał na porządną brazylijską produkcję i masz pewność, że przynajmniej dwa lata powalczysz.
Pozdrawiam
Łukasz Wiśniewski
Napisano Ponad rok temu
http://www.takedown.pl/product_info.php?products_id=427
A czy ktoś coś wie na temat tego rasha?? Fajny ma design ale wydaje się że wzorki na nim moga się odkleić...Proszę o opinie jak ktoś ma takowy..
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest to rash dla surferów
he he, to chyba "pianka" a nie rash
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czym uzupelnic Muay Thai?
- Ponad rok temu
-