No i warto pamiętać że judogi - odwrotnie niż inne ciuchy - lepsze zamałe niż za duże...

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
No i warto pamiętać że judogi - odwrotnie niż inne ciuchy - lepsze zamałe niż za duże...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 zamówiłam już judoge na 170 cm. przymierzymy, zobaczymy ... najwyżej zamienię ją na mniejszą jak będzie za duża
  zamówiłam już judoge na 170 cm. przymierzymy, zobaczymy ... najwyżej zamienię ją na mniejszą jak będzie za duża

Napisano Ponad rok temu
No nie do końca, bo w przypadku nowej judogi trzeba wziąć poprawkę na to, że po pierwszym praniu się skurczy. Ja np. mam teraz spodnie do pół łydki i rękawy tuż przed łokciami. A brałem na swój wymiar. Fakt, nie był to może wyrób z najwyższej półki, ale z tego co słyszałem także te markowe trochę się kurczą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie. Wychodzi na to, że różni producenci różnie robią: jedni sami obkurczają gi przed sprzedaniem, inni nie. Trzeba uważnie czytać wszelkie opisy.

Do tego w ogóle jest miękka jak kaczuszka ( a nazywa się, że niby "OLYMPIQUE"  :roll:  )
    Do tego w ogóle jest miękka jak kaczuszka ( a nazywa się, że niby "OLYMPIQUE"  :roll:  )Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...narazie pierwsze pranie w 90 zrobiłem, jak się skurczyło to leży idealnie.
.

Napisano Ponad rok temu
.....pre-shrunk....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yyy ....ale ogólnie za 275 zł to wygląda zajebiście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... to dolar spadnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
A bo ja wiem, gdzie u was o tym informują?A to dla mnie nowość ...ale dokładniej to gdzie to pisze czy pre-shrunk czy nie pre-shrunk ?? Bo wziąłem Daxa i pisze na metce tylko DAX Moskito 100% Baumwolle Cotton ???

Napisano Ponad rok temu
.... Bez tej wiedzy nie kupiłbym szmaty, za dużo pieniędzy wchodzi w grę.
.... czyli gdzieś indziej pewnie była mowa o obkurczaniu reszty stroju, ale nie wiem, bo całej strony nie przeglądałem.

Napisano Ponad rok temu
Nie tylko dla ciebie.Jak dotąd- po latch - użytkowania nie mam pojęcia jakie kryteria kurczliwości przyjąć w zakupach Gi a zmordowałem juz z tuzin...i mimo tego zasada kurczenia Gi jest dla mnie nieprzenikniona niczym otchłań mojej dupy.
 A na powaznie, to co producent - ba, co model! - będzie inaczej. Należy zdać się na doświadczenie własne oraz innych użytkowników...
  A na powaznie, to co producent - ba, co model! - będzie inaczej. Należy zdać się na doświadczenie własne oraz innych użytkowników......gdzie z pomocą przychodzi Google.Bracie Shabu tyś uczony w piśmie więc ninejszym pragnałbym abyś ustalił jak to jest ....
 Współczuję, bo kiedyś miałem tą samą zagwozdkę. Na szczęście wówczas kupowałem jedynie judogi no-name za stówę. Teraz jednak nie mam już tego problemu, więc niestety musicie sobie radzić sami.
  Współczuję, bo kiedyś miałem tą samą zagwozdkę. Na szczęście wówczas kupowałem jedynie judogi no-name za stówę. Teraz jednak nie mam już tego problemu, więc niestety musicie sobie radzić sami.

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu