Za 50 zł więcej mam judoge DAXa, więc pewnie nie warto iść w nieznane. Liczyłem że ktoś zna Panthere i się pozytywnie wypowie na ich temat.
Mam nadzieje że ktoś jeszcze coś doda od siebie
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam
Przymierzam się do zakupu judogi. Będzie to moja pierwsza, ale chcę kupić coś już lepszego. Niestety jestem torche niewymiarowy tzn. łapię się pomiędzy rozmiary. Mam 188-189 cm wzrostu, zasięg ramion 180, noge dluga na 104 cm.
Przymierzam się do Adidas Training niebieskiej, ale cena z Dax Tori Gold czy NORIS COMPETITION porownywalna, ewentualnie kupie daniken tori i zaczne odkladac na cos lepszego, chociaz z drugiej strony za ta kase tj te 350 zeta mozna miec Green Hilla Ol.. Nie wiem tylko jaki rozmiar brac 180 czy 190? Brac tansza i odkladac na cos lepszego czy na poczatek te wystarcza? co radzicie ? w żadnym sklepie niechcą doradzić definitywnie a nie mam jak zmierzyc.
Dzięki.
Ja mam 187 cm wzrostu i wagę - w zależności od pory roku (: - 90-98 kg i mam Tori Gold na 180 cm. Na początku była dość sporo za duża ale po kilku praniach dopasowała się idealnie. Wytrzymała 8 lat. Średnio 2 treningi w tygodniu. Teraz jest strasznie poszarpana na karku i ma dziurę w spodniach ale kupuję ten sam model. Naprawdę mogę polecić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem najlepsze są Judogi z Green Hilla, teraz w PL oficjalne przedstawicielstwo ma GDSport (mają sklep internetowy). W ofercie jest judoga GH Professional, która spelnia już najnowsze wymogi. Ogólnie mam jakiś sentyment do GH
Napisano Ponad rok temu
A co do kurczenia to białe mniej się kurczą, tak 2-3cm, niebieskie mogą nawet do 5 cm.
Napisano Ponad rok temu
Ten temat był nie ruszamy od roku, raczej to już nikogo nie interesuje
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś tu jeszcze żyje?
Chce kupić nową judogę w ramach prezentu chłopcu, bo trenuje od lat, czasem z przerwami ale zawsze wraca i przydałaby mu się nowa.
Nie jest on zainteresowany braniem udziału w zawodach, ćwiczy bo lubi i by móc się bronić.
Generalnie z tego co czytałam im większa gramatura judogi tym jest ona droższa i lepsza, ale na ile wynika to z tego że jest lepsza <wiadomo że grubsza się nie rozerwie przy rzucie> a na ile zawodowcy wybierają grubsze bo na zawodach trudniej chwycić przeciwnikowi? Czy grubsza judoga ma jakieś wady typu "super gorąco latem"? I jeśli tak to gdzie postawilibyście tą granice miedzy funkcjonalnością w walce a wygodą?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu