![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
No i warto pamiętać że judogi - odwrotnie niż inne ciuchy - lepsze zamałe niż za duże...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i warto pamiętać że judogi - odwrotnie niż inne ciuchy - lepsze zamałe niż za duże...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nie do końca, bo w przypadku nowej judogi trzeba wziąć poprawkę na to, że po pierwszym praniu się skurczy. Ja np. mam teraz spodnie do pół łydki i rękawy tuż przed łokciami. A brałem na swój wymiar. Fakt, nie był to może wyrób z najwyższej półki, ale z tego co słyszałem także te markowe trochę się kurczą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie. Wychodzi na to, że różni producenci różnie robią: jedni sami obkurczają gi przed sprzedaniem, inni nie. Trzeba uważnie czytać wszelkie opisy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...narazie pierwsze pranie w 90 zrobiłem, jak się skurczyło to leży idealnie.
.
Napisano Ponad rok temu
.....pre-shrunk....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
yyy ....ale ogólnie za 275 zł to wygląda zajebiście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... to dolar spadnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
A bo ja wiem, gdzie u was o tym informują?A to dla mnie nowość ...ale dokładniej to gdzie to pisze czy pre-shrunk czy nie pre-shrunk ?? Bo wziąłem Daxa i pisze na metce tylko DAX Moskito 100% Baumwolle Cotton ???
Napisano Ponad rok temu
.... Bez tej wiedzy nie kupiłbym szmaty, za dużo pieniędzy wchodzi w grę.
.... czyli gdzieś indziej pewnie była mowa o obkurczaniu reszty stroju, ale nie wiem, bo całej strony nie przeglądałem.
Napisano Ponad rok temu
Nie tylko dla ciebie.Jak dotąd- po latch - użytkowania nie mam pojęcia jakie kryteria kurczliwości przyjąć w zakupach Gi a zmordowałem juz z tuzin...i mimo tego zasada kurczenia Gi jest dla mnie nieprzenikniona niczym otchłań mojej dupy.
...gdzie z pomocą przychodzi Google.Bracie Shabu tyś uczony w piśmie więc ninejszym pragnałbym abyś ustalił jak to jest ....
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu