szkoła AIKIDO w Warszawie dla początkującego 19-latka która?
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zapisać się do szkoły aikido w warszawie lecz nie sądziłem że tyle szkół jest w samej warszawie i w związku z tym proszę o pomoc jaką szkołe wybrać która waszym zdaniem jest lepsza gorsza proszę o porade mam 19 lat i nie miałem do tej pory styczności z aikido jestem początkującym do której szkoły sie zapisać dziekuję za pomoc pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i najtańszej :roll:do najbliższej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i najtańszej :roll:do najbliższej
i żeby dziewczyny najładniejsze były 8)
Napisano Ponad rok temu
i najłatwiejsze :wink: I klimatyzacja i drinki z parasolkami itd itp.i najtańszej :roll:do najbliższej
i żeby dziewczyny najładniejsze były 8)
A tak serio:
Temat był wałkowany wiele razyna forum, poszukaj. Sam musisz spróbować, co ci pasuje i odpowiada, bo jak pisał poeta:
Pan jest taki a ja taki,
człek człekowi nie jednaki,
człek człekowi nie dorówna ,
nie poleci orzeł w gó... na
Rzekłem - howgh
Ł.
Napisano Ponad rok temu
a mogę prosić o podanie najbardziej znanych szkół w warszawie (dokładnie jestem z Ząbek) które warto odwiedzić i wziąść pod uwage podczas wyboru w której chce się cwiczyć, proszę o podanie nazwy i adresu (ulica) dziękuje pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aiki.pl
* czy sa tam fajne dziewczyny , hmmm np. ja
papapapapapaa
Napisano Ponad rok temu
Po analizie wszystkich warszawskich szkół aikido biorę pod uwagę te:
- Warszawskie Centrum Aikido ul. Krasiczyńska 4/6 (2 dan; mam bardzo blisko może 3km)
- Warszawski Ośrodek Metodyki Aikido ul. Karowa 18 (3 dan; też mam blisko ok 8km)
- Hangaku ul. Żuromińska 4 (odległość nawet ok)
- Soto na ul. Smolnej 30 (ale to chyba najdalej mam tutaj i dlatego nie bardzo mi sie podoba)
- Warszawskie Stowarzyszenie Aikido Aikikai ul. Radzymińska 227 (mam też bliziutko)
- Aikido Meian ul. Świętojerska 9 stare miasto 9 (też mi pasuje jest ok 7km)
te szkoły biore pod uwagę ze względu na odległośc ode mnie teraz chciałbym spytać jakie opinie macie na temat tych szkół bo to ma wpływ na wybór a niechciałbym kierowac sie tylko odległością dziękuje pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W mordę jeża zdenerwowałem się, idę napić się jakiś ziółek na uspokojenie
Napisano Ponad rok temu
No to chłopie nic tylko casting wśród mistrzuni przeprowadź. Kto da zniżki, kto odwiezie do domu po treningu, kto ma bardziej kolorowy i zajefajnie japoński dyplom, a kto oferuje darmowe mydełko i serwis powabnych Pań pod prysznicem. W końcu mamy kapitalizm, nieWitam!
- Warszawskie Centrum Aikido ul. Krasiczyńska 4/6 (2 dan; mam bardzo blisko może 3km)
- Warszawski Ośrodek Metodyki Aikido ul. Karowa 18 (3 dan; też mam blisko ok 8km)
- Soto na ul. Smolnej 30 (ale to chyba najdalej mam tutaj i dlatego nie bardzo mi sie podoba)
- Warszawskie Stowarzyszenie Aikido Aikikai ul. Radzymińska 227 (mam też bliziutko)
te szkoły biore pod uwagę ze względu na odległośc ode mnie teraz chciałbym spytać jakie opinie macie na temat tych szkół bo to ma wpływ na wybór a niechciałbym kierowac sie tylko odległością dziękuje pozdrawiam
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Teraz pozostaje rozpisać przetarg, wynegocjować oferte i mozna brykać :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam DZ
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż charytatywny w Sępólnie Krajeńskim 9.06 2007
- Ponad rok temu
-
Ciekawa Książka N. Tamury
- Ponad rok temu
-
16 czerwiec 2oo7 zawody aikido yoshinkan !
- Ponad rok temu
-
Koncepcja "kontaktu" i "żywego uke" w sz
- Ponad rok temu
-
Gdzie ćwiczyc kenjutsu w wawie?
- Ponad rok temu
-
Aikido Yoshinkan
- Ponad rok temu
-
Fajne to Aikido:D