Zastanawiam sie jakie kluby w Szczecinie nie "zawieszaja" swojej dzialalnosci na wakacje...ma ktos moze jakies info?? ...wiadomo ze szkoda sie lenic te 3 wolne miechy
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewasz mówisz :wink: Ja bym prosił o dokładne informacje, czy w Szczecinie w którymś klubie boksu będą normalnie w wakacje prowadzone zajęcia, z Olimpem też słyszałem że będą ale nie jestem pewny też. Dlatego jak ktoś wie że w jakimś klubie boksu będą treningi na 100% niech napiszePodejrzeam ze [...] BKS Olimp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aktualnie w Nak Muay właśnie. Niestety jak już wyżej napisane klub treningi na wakacje zawiesza... dlatego chciałbym przez wakacje na boks pochodzić. Mam info od kumpla co boksuje w Sztormie, że może oni będą w wakacje treningi prowadzić ale dalej to nie jest nawet 90% pewneSeborth gdzie MT trenujesz??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwa lata temu budowicze ze Szczecina sie zbierali w puszczy bukowej na treningi. Moznaby i w tym roku sie zorganizowac. Sam chetnie wpadne jak wznowie treningi.
Aktualnie w Nak Muay właśnie. Niestety jak już wyżej napisane klub treningi na wakacje zawiesza... dlatego chciałbym przez wakacje na boks pochodzić. Mam info od kumpla co boksuje w Sztormie, że może oni będą w wakacje treningi prowadzić ale dalej to nie jest nawet 90% pewneSeborth gdzie MT trenujesz??
Napisano Ponad rok temu
to jestesmy umowienijestem za ale godziny jakos kolo 20.00 i jestem na 100%
![]()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu