Wakacje w Szczecinie wielkimi krokami :)
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie jakie kluby w Szczecinie nie "zawieszaja" swojej dzialalnosci na wakacje...ma ktos moze jakies info?? ...wiadomo ze szkoda sie lenic te 3 wolne miechy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewasz mówisz :wink: Ja bym prosił o dokładne informacje, czy w Szczecinie w którymś klubie boksu będą normalnie w wakacje prowadzone zajęcia, z Olimpem też słyszałem że będą ale nie jestem pewny też. Dlatego jak ktoś wie że w jakimś klubie boksu będą treningi na 100% niech napiszePodejrzeam ze [...] BKS Olimp
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
kurde nic poza skakanka w wakacje nie zostaje
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aktualnie w Nak Muay właśnie. Niestety jak już wyżej napisane klub treningi na wakacje zawiesza... dlatego chciałbym przez wakacje na boks pochodzić. Mam info od kumpla co boksuje w Sztormie, że może oni będą w wakacje treningi prowadzić ale dalej to nie jest nawet 90% pewneSeborth gdzie MT trenujesz??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwa lata temu budowicze ze Szczecina sie zbierali w puszczy bukowej na treningi. Moznaby i w tym roku sie zorganizowac. Sam chetnie wpadne jak wznowie treningi.
jestem za ale godziny jakos kolo 20.00 i jestem na 100%
Aktualnie w Nak Muay właśnie. Niestety jak już wyżej napisane klub treningi na wakacje zawiesza... dlatego chciałbym przez wakacje na boks pochodzić. Mam info od kumpla co boksuje w Sztormie, że może oni będą w wakacje treningi prowadzić ale dalej to nie jest nawet 90% pewneSeborth gdzie MT trenujesz??
ja rozmawialem z kolesiem co tam trenuje to mowil wrecz odwrornie...;| trzeba sie trenerow popytac bo kazdy co innego mowi
Napisano Ponad rok temu
to jestesmy umowienijestem za ale godziny jakos kolo 20.00 i jestem na 100%
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Włodarczyk vs Cunningham uwaga wynik
- Ponad rok temu
-
Klub FENIX w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Wyszkolenie bokserskie w muay thai
- Ponad rok temu
-
Klub KB w Tomaszowie Mazowieckim...
- Ponad rok temu
-
PZKB - znowu PROPAGANDA !!! Dlaczego tak postepujecie???
- Ponad rok temu
-
Paweł Słowiński w Holandii
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Boran -Polskiej Akademii Muay Boran-ostanie miejsc
- Ponad rok temu
-
Galactic fighter
- Ponad rok temu
-
Champion Gdansk
- Ponad rok temu
-
jaka muzyke leci w trakcie waszych treningow ?
- Ponad rok temu