siemano
jakis miesiac temu przyjołem jak zawsze okrezne na przedramiona. cwiczylem z duzo ciezszym kolesiem wiec czulem te kopniecia dosc konkretnie. wszystko bylo spoko. jak wrocilem do domu poczulem ze boli mnie nadgarstek - ale rece po czyms takim zawsze bola wiec sie nie przejolem no i nastepnego dnia rano stwierdzilem ze jednak sie przejme, bo bolało mocno i inaczej niz zwykle, a to nadgarstek wiec trza uwazac. pojachalem do szpitala lekarz stwierdzil ze "do wesela sie zagoi" , nie bylo zadnego obrzęku ani sladu wiec stwierdzilem ze moze ma racje :roll:
no i nadgarstek boli do dzis umowilem sie do lekarza ale termin na polowe czerwca wiec pytam, moze tez ktos tak mial i wie czy to cos strsznego
boli jak sie opieram na rece ale tylko z dłonią płasko np. na ziemi. nie boli jak robie pompki na pięsciach, i jak uderzam proste, sierpy czy cokolwiek. boli tez troszke jak krece nadgarstkiem, ale znacznie bardziej jak krece tak jakby całym przedramieniem - mam nadzieje ze wiecie o co chodzi.
chodze na treningi i silke normalnie, nie robie przedramion i na treningach uwazam na ta reke. ale dzisiaj znowu niefortunnie przyjolem i boli bardziej niz np wczoraj.
mial tak ktos moze i wie co z tym zrobic?
dzizas ale sie rozpisalem
nadgarstek :(
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: nadgarstek :(
A ten lekarz na prześwietlenie nie skierował?
Mnie od dźwigni nadgarstek bolał przez tydzień ale nie jakoś strasznie, właśnie głównie jak sie opierałem albo poprostu jak był obciążony. Smarowałem butapirazolem i przeszło.
ps.
Już nawet nie mówie, że wizyta u normalnego lekarza, który powie, że to stan zapalny a nie "do wesela sie zagoi" jest wskazana.
Mnie od dźwigni nadgarstek bolał przez tydzień ale nie jakoś strasznie, właśnie głównie jak sie opierałem albo poprostu jak był obciążony. Smarowałem butapirazolem i przeszło.
ps.
Już nawet nie mówie, że wizyta u normalnego lekarza, który powie, że to stan zapalny a nie "do wesela sie zagoi" jest wskazana.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
speed 8
- Ponad rok temu
-
Macie jakieś pomysły ? Z góry thx !
- Ponad rok temu
-
pomoc dla nowicjusza
- Ponad rok temu