i rzucaja tekst typu hej laska ale masz fajne piersi itp...
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
ja nie wiem nigdy co w takiej sytuacji robic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja nie wiem nigdy co w takiej sytuacji robic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale zem wczoraj sie wystraszyl
ide z dziewczyna na nieznanej ulicy do pobliskiego sklepu ktory jest za rogiem.Wychodzimy z zarogu a tam z 10 kolosow z piwami stoi sobie kolo sklepu.Na szczescie nikt nic nie gadal, ale mialem stracha , hehe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
też chciałbym mieć takie poczucie własnej zajebistości żeby to przemilczeć , ale z doświadczenia wiem ,że mi to nie pyknie.To tak samo jak ktoś jedzie po twoich starych psychicznie nie do zakceptowania.Odstawia sie kobietke na przystanek i wraca sie dojebać.
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy bym sie wrócił czy poszedł od razu, ale Twoj pomysł lepszy jednak, przynajmniej nie trzeba na dziewczyne uważac. a co do nie zaczepiania par, to w tym coś jest bo jak na śmingusa żadnej pannie się nie przepuści,( młoda czy ..... czy już nie mloda ) :twisted: to jednak jak idzie z chłopakiem to zostanie dziewiczo sucha. Chłopakowi wypadałoby jej bronić i koniec prawdopodobnie na rękoczynach. Chociaż znajdą sie pijaczki, albo dresy co im nic nie przeszkadza i takich sie powinno montować. Za taki tekst do mojej dziewczyny para sztucznych ząbkowOdstawia sie kobietke na przystanek i wraca sie dojebać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...jak stoi grupa to albo zawczasu omijamy szeeerokim łukiem albo na przyspieszeniu idę taranem w środek (kobieta za rączkę za mną)...jak reagujecie (...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ilu ich by nie bylo, lepiej zebym nie mial pod reka tasaka. mam przykra przypadlosc, ze jak wpadne w furie to nie panuje nad soba.
Napisano Ponad rok temu
ale zem wczoraj sie wystraszyl
ide z dziewczyna na nieznanej ulicy do pobliskiego sklepu ktory jest za rogiem.Wychodzimy z zarogu a tam z 10 kolosow z piwami stoi sobie kolo sklepu.Na szczescie nikt nic nie gadal, ale mialem stracha , hehe
ty to masz przeżycia - na Oktoberfest gdzie jest kilka tysięcy kolosów z piwami zawał miałbyś murowany![]()
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu