Może ustalimy jakieś kryteria, aby się choć trochę być obiektywnym!? :wink:...Idealny trener jest subiektywnym pojeciem...
A może jakiś mały instruktorski ranking :wink:
Napisano Ponad rok temu
Może ustalimy jakieś kryteria, aby się choć trochę być obiektywnym!? :wink:...Idealny trener jest subiektywnym pojeciem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak z ciekawości zapytam, zacina Ci się klawisz, czy nauczyciel polskiego nie był idealny? :wink:
Randall - masz jeszcze wątpliwości :roll:znalazał sie spec jezykowy moze lubie naduzywac wielokropka i co z tego wnosi to cos do tematu nie to nos w sos...
Popieram, zę należy konkretne kryteria wymyslić bo inaczej sie nie dogadamy.....niech mondrala sam zacznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba spotkaliśmy tego samego gościa!? :wink:... ja jestem mistrz, jestem megazajebisty i nie muszę was szanować, za to wy macie uwielbiać mnie niezaleznie od tego co robię...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety, to dość popularny 'gatunek' :roll:
Mój 'okaz' nie trenował aikido, więc sądzę że wątpię, że to ten sam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co masz na mysli, przekladajac to na trening?Nie wszystko podaje sie na talerzu. jak sie samemu dojdzie do pewnej wiedzy, to lepiej sie ja rozumie (czuje) a i wiekszy szacunek sie do niej ma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wypisz, wymaluj - Frank Doran Sensei...Co do pytania Goscia, to nie ma instruktorow idealnych. Bez watpienia instruktor musi czyms zafascynowac cwiczacych. Im cwiczacy maja wyzszy poziom, tym trudniej ich czyms zafascynowac. Dlatego w miare rozwoju cwiczacego istnieje naturalny proces poszukiwania /zmiany instrutora, ktory by dodawal motywacji do treningu.
Inna wazna cecha jest szczerosc i zeby byl w stanie fizycznie wykonac to co mowi. Zdecydowana wiekszosc instruktorow zeby wykonac to co mowi, musi miec uke ktory mu nie tylko pomaga ale za niego robi technike.
Jeszcze inna wazna cecha jest zachowanie entuzjazmu w prowadzeniu treningow, nawet po wielu latach. To jest nieslychana rzadkosc, jesli bym bral pod uwage osobiste doswiadczenia...
Napisano Ponad rok temu
Cóż za skromność, ja w tym opisie widzę Ciebie, bez wątpienia :wink:Wypisz, wymaluj - Frank Doran Sensei...
Napisano Ponad rok temu
No, to też... 8) 8) 8) 8) 8)Cóż za skromność, ja w tym opisie widzę Ciebie, bez wątpienia :wink:
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu