Linki do e-bookow o KF
Napisano Ponad rok temu
Ksiazka znana od zarania dziejow (chyba mam jeszcze gdzies ksero kupione na bazarze Różyckiego): "64 metody ataku nogami", [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy nie uwazasz, ze zawartosc tych materialow jest mocno wypaczona i dla laikow moze byc zlym przykladem sztuki?
Nie oceniam jakosci tych materialow, po prostu daje linki.
Mysle, ze nie ma sie co spinac, to tylko pdf-y.
Owszem, mysle, ze zawartosc tych materialow moze byc wypaczona, niektorych moze i mocno, a na pewno gdzie bedzie paru praktykow z roznych szkol bedzie mnostwo komentarzy, uwag i zarzutow. Ale w realu nie jest inaczej.
Napisano Ponad rok temu
Na stronce internetowej mojego przyjaciele ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) w dziale "knigi" znajduje się reszta z tej serii oraz para innych.Życze przyjemnej lektury !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrobmy index linkow do PDF-ow w sieci. Ja zaczne.
Heh, nie popatrzyłem na adres... mogłeś wspomnieć o języku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
posdrufka
Napisano Ponad rok temu
tyle fajnych materialow poszlo sie ... no ale coz, albo rybki albo akwarium
Napisano Ponad rok temu
nawet wrzucilem skany polskiej wersji Ving Tsun Kuen na forum.... Wydane prze DKMSW Mam chyba wszytko... TAO .... i inne pierodly... he he nawet ksiazke o Bruce Lee co zaczeliscie pisac...
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam wszystkich i prosze o kontakt tych ,ktorzy tu w Koźlu kiedyś zaczynali ze mną
E-mail : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] / We wrześniu mija 30-lat ,może spotkanie po latach ????
Napisano Ponad rok temu
Moze jakas wieksza akacja?? czesc artysytyczna itp?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Peter - dawaj gościu dawaj, zobaczymy co za banialuki powypisywaliśmy wieli temu a Darkowi może sie przydac bo jakies ambicje pisarskie zgłaszał kiedys na forum i odgrazał sie że cuś ma za pazucha prawie gotowe :wink:
a co do programu artystycznego to jak najbardziej jestem za, najlepiej w cywilizowanym ośrodku nad ciepłą wodą - np. coś na Słowacji w gorących żródełkach w miare blisko Ślonzka tak na max 2h jazdy albo na inszych jeziorkach wokól Beuthen :wink: na ten przykład Chechło, Pławniowice, Dzierżno, sorry wokól Hindenburga tyż :wink: a zastępstwie są ludzkie warunki zagranicom czyli w Zagłębiu, np. na Pogoriach.
Więc tradycyjnie Ziutek - do dzieła :wink: czekamy na propo
Darek - lot przez Londyn/Pyrzowice albo Shannon/Lodz i vice versa przyjdzie Ci gdzies max do 1000 USD 8) (chyba że latasz tymi F16 co to nam amerykany pocisnęły, to będzie dłużej i drożej ), w razie czego mogę Cię zabrac airporta (z Okecia tyz).
Napisano Ponad rok temu
Zatem -przechodzimy na priva !!!
Napisano Ponad rok temu
Po wejsciu na stronke trzeba kliknac na link na dole, po lewej (ten z "1" obok znaczkow chinskich).
Napisano Ponad rok temu
Po chinsku, z fajnymi obrazkami :wink:
Moze sie komus przyda.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba wejsc tu:
i zalogowac sie:
uzytkownik: djl
haslo: 110011
potem sciagnac plik rar
przy otwieraniu pdf-a zazada hasla: dj-l