ma serce do walki i wole zwyciestwa! ja mu bede kibicowalTak na marginesie:
Cory się pogrążył i nie widze dla niego wygranej w dalszym etapie, teraz wszyscy wiedzą, że nie ma żadnego doświadczenia w walkach oraz nie ma czym zagrozić.
TUF 5
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Emerson powinien był wygrać bez dogrywki (w której faktycznie dał dupy).
nie no co ty? w dogrywce wygral bez dwoch zdan, weszlo mu kilka moznych i czystych low kickow, a to ze troche sie cofal nic nie znaczy. nie wiem jaka walke ogladali sedziowie ale thats life. zreszta, tak jak ktos juz mowil, jakby rob walil low kicki wczesniej to by spokojnie wygral w pierwszych dwoch. w ogule rob troche mnie rozczarowal bo duzo gada ale malo robi. niby dobry nie ale jak wejdzie do ringu to jakby nie chcial wygrac.
Napisano Ponad rok temu
poza tym sadze, ze Corey zasluzyl na ten awans. ot, sprawiedliwosc dziejowa
a w ogole, to ten sezon nudny jak flaki z olejem. gdyby nie ten, jedyny zreszta murzyn, to nie wiem czy bym ogladal
obawiam sei ze znajac myslenie amerykanow to Corey wlasnie wygral jako ten jedyne usiskany czarny lol
Napisano Ponad rok temu
Tak, ale walczył jakby to była pierwsza runda, a nie ostatnia i decydująca. To miałem na myśli.nie no co ty? w dogrywce wygral bez dwoch zdan, weszlo mu kilka moznych i czystych low kickow, a to ze troche sie cofal nic nie znaczy.
Napisano Ponad rok temu
jesli nie zartujesz to przesadzasz to nie Unia Europejskaobawiam sei ze znajac myslenie amerykanow to Corey wlasnie wygral jako ten jedyne usiskany czarny lol
Napisano Ponad rok temu
jesli nie zartujesz to przesadzasz to nie Unia Europejskaobawiam sei ze znajac myslenie amerykanow to Corey wlasnie wygral jako ten jedyne usiskany czarny lol
co ma Unia europejska do murzynow???
Ty widze nie wiesz jak w USA traktuje sie murzynow ze sa prawem narzucone limity ile musi byc murzynow w firmie na stanowiskach zarzadzajacych, czy ile musi byc przyejtych an uniwersytet lub ze do pracy w aparacie miejskim murzyni sa zawsze przyjmowani przed bialymi mimo iz biali mieliby lepsze kwalifikacje - to sa prawnie narzucone rzeczy
wiec nie gadaj bezsensu o unii europejskiej....
Napisano Ponad rok temu
ale zdania o UE nie wycofuje. za niedluga u nas bedzie podobnie z kobietami i homoseksualistami
Napisano Ponad rok temu
ale wracajac do tuf - obejrzalem kilk walk i HL joe lauzona i jestem pod wielkim wrazeniem. chlopak ma duzy talent i tylko fizycznie wydaje sie byc ciut za maly na 155 lb.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Tomasz, byles kiedys w usa, czy tylko na filmach widziales? :-) segregacja rasowa i rasizm sa w tym kraju ciagle zywe pod sliczna przykrywka politycznej poprawnosci.
bylem. poza tym duza czesc moich znajomych w Pekinie to Amerykanie i momo tego ze jeden z nich jest zcarny to sam opowiada takie historie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Street fighter pokonany Intuicja mi podpowiada, że ktoś się będzie śmiał z niego, że żaden z niego kozak i będzie tłuczka Oby Wanga nie wstawiali jak kogoś wykopią bo będzie kolejna nudna walka a na tym etapie zostali sami najlepsi.
Napisano Ponad rok temu
fajnie, ze beda sie w domu bili. nareszcie jakas akcja. bedzie sens wstawac o tej 3:55
Team Pulver jedzie
Napisano Ponad rok temu
ciekawe, kto sie bedzie bil i fajny byl komentarz jednego z uczestnikow - "to byla najbardziej techniczna walka uliczna jaka w zyciu widzialem"
Napisano Ponad rok temu
o 3.55 w zasadzie. czasem o 3.50, jak mam w planie robienie herbaty albo grzanie mleka 8)
czy tylko ja wstaje?
Napisano Ponad rok temu
Ps.
Kuuuuuurde kiedy jakiś Pride wkońcu będzie, wszędzie jakieś ufc tylko....
Napisano Ponad rok temu
formula programu sie powoli konczy/juz sie skonczyla. jak tak jeszcze jeden sezon zrobia bez zmian i urozmaicen, to zaczne ogladac lige kreglarska i rozgrywki pucharowe w warcaby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w 4 szczególnie zapadł mi w pamięci psikus Shonie'ego Carter'a na Fights Announcement w drugim odcinkusezony 1, 2 i 4 były fajowe
"Charles Macarty! .......it is not you!" i wszyscy w śmiech a później Bam Bam zakrwawił większość oktagonu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Saleta- przygotowania do walki na zasad. MMA
- Ponad rok temu
-
Ciuchy na mate czy ulice?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Pawłem Nastulą (Dziennik/Onet)
- Ponad rok temu
-
Piotr Woźnicki walczy w Szwecji
- Ponad rok temu
-
Bass Rutten- pokaz sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Ksiazki materialy o MMA i nie tylko !!!
- Ponad rok temu
-
Quo Vadis MMA? (uwaga: spoiler z ufc 70)
- Ponad rok temu
-
Nastula w TVP
- Ponad rok temu
-
pytanie-wielka prośba!
- Ponad rok temu
-
Tomek Drwal wygrał !
- Ponad rok temu