ma serce do walki i wole zwyciestwa! ja mu bede kibicowalTak na marginesie:
Cory się pogrążył i nie widze dla niego wygranej w dalszym etapie, teraz wszyscy wiedzą, że nie ma żadnego doświadczenia w walkach oraz nie ma czym zagrozić.
![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Napisano Ponad rok temu
ma serce do walki i wole zwyciestwa! ja mu bede kibicowalTak na marginesie:
Cory się pogrążył i nie widze dla niego wygranej w dalszym etapie, teraz wszyscy wiedzą, że nie ma żadnego doświadczenia w walkach oraz nie ma czym zagrozić.
Napisano Ponad rok temu
Emerson powinien był wygrać bez dogrywki (w której faktycznie dał dupy).
Napisano Ponad rok temu
poza tym sadze, ze Corey zasluzyl na ten awans. ot, sprawiedliwosc dziejowa
![]()
a w ogole, to ten sezon nudny jak flaki z olejem. gdyby nie ten, jedyny zreszta murzyn, to nie wiem czy bym ogladal
Napisano Ponad rok temu
Tak, ale walczył jakby to była pierwsza runda, a nie ostatnia i decydująca. To miałem na myśli.nie no co ty? w dogrywce wygral bez dwoch zdan, weszlo mu kilka moznych i czystych low kickow, a to ze troche sie cofal nic nie znaczy.
Napisano Ponad rok temu
jesli nie zartujesz to przesadzaszobawiam sei ze znajac myslenie amerykanow to Corey wlasnie wygral jako ten jedyne usiskany czarny lol
Napisano Ponad rok temu
jesli nie zartujesz to przesadzaszobawiam sei ze znajac myslenie amerykanow to Corey wlasnie wygral jako ten jedyne usiskany czarny lol
to nie Unia Europejska
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tomasz, byles kiedys w usa, czy tylko na filmach widziales? :-) segregacja rasowa i rasizm sa w tym kraju ciagle zywe pod sliczna przykrywka politycznej poprawnosci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w 4 szczególnie zapadł mi w pamięci psikus Shonie'ego Carter'a na Fights Announcement w drugim odcinkusezony 1, 2 i 4 były fajowe
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu