Carter byl dusza sezonu ciagle cos dobrego odwalal P.S. fajnie rzuca kartamiw 4 szczególnie zapadł mi w pamięci psikus Shonie'ego Carter'a na Fights Announcement w drugim odcinkusezony 1, 2 i 4 były fajowe
"Charles Macarty! .......it is not you!" i wszyscy w śmiech a później Bam Bam zakrwawił większość oktagonu
TUF 5
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeden z najciekawszych odcinkow jak do tej pory. walka ogrodowa niezla. 1 runda dla Noaha, druga dla tamtego drugiego nauczka, zeby zastanowic sie przed uzyciem jj na twardym (betonowym) podlozu
fajnie sie prali. i co z tego ze ich wyrzucili? i tak juz byli poza klasyfikacja. to wina Dany, ze zostawia w domu gosci ktorym juz nie zalezy, a potem robi sie na wielkiego sprawiedliwego. niech ssie
BJ tez niech ssie, za to ze podpowiadal Lauzonowi wszystko co Miller chcial zrobic, a nawet czasem to czego nie chcial myslalem, ze Joe rozjedzie przeciwnika, a tu prosze... stopa w twarz i za plecy. myslalem, ze go udusi juz na poczatku, ale nie dal rady. 1sza runda wyrownana, Lauzon robil nawet mniej z gory niz Miller z dolu.
druga runda byla kiepska, nie podobala mi sie i tak czy siak wygralby Lauzon.
i mam nadzieje, ze BJ bedzie na tyle glupi, zeby sie probowac w stojce z Jensem. chcialbym zobaczyc jak go w koncu ktos brutalnie nokautuje
Napisano Ponad rok temu
troche późno zassałem(wyszedł) no ale wrzucanie in progress
Jednak nie zepsułem sobie filmikiem bo I runda mnie ominęła Dobrze, że Noah nie próbował nic na nogi bo to dopiero skończyło by się źle, choć jak wyrżnął plecami o ten krawężnik, czy jak to tam zwać, to mnie ciarki przeszły.
Damn right! Obijają się( w sensie lenią, choć jak widać nie tylko ) i chleją zamiast traktować na serio, nie wiem po co on ich trzyma... nooo a może i teraz już wiemto wina Dany, ze zostawia w domu gosci ktorym juz nie zalezy
Lauzon wygra raczej w tym programie, jedyna możliwość przegranej to przez submission.
Heh wkońcu trafił na kogoś kto słucha to sie podniecił i nawrzeszczał na całego W finale takiej ekstrawagancji nie będzie miał nikt.BJ tez niech ssie, za to ze podpowiadal Lauzonowi wszystko co Miller chcial zrobic, a nawet czasem to czego nie chcial
W gnp Lauzon troche jak Fedor leci z piąchą
Napisano Ponad rok temu
Do tego dochodzi jeszcze walka, którą wygrał Lauzon. Mam poważne wątpliwości co do jego prawdomówności, że to było przypadkiem. Najpierw był cios pięścią i ostrzeżenie sędziego i od razu, bez zająknienia, łokieć. Po tym Miller nie miał już żadnych szans, a wcześniej wyglądało na to, że może wygrać, albo przynajmniej doprowadzić do dogrywki.
W każdym razie uczucia mieszane. Dobre oglądanie (nie zapomnijmy jeszcze o Jensie węszącym spisek Dany i BJa ), ale pozostał niesmak. Cóż, z zapowiedzi wynika, że w następnym odcinku będzie to samo, co z Andym, tylko że w drugą stronę, a Jens śmiesznie się wkurwia, więc może będzie lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Manny looks like he's 3'2"
Ostatni odcinek mi się podobał, dla odmiany. Pewnie dlatego, że wygrali obydwaj moi faworyci. Walka Manny'ego była średnio ekscytująca, ale rozegrana z głową, Diaz natomiast początkowo wyglądał słabo, ale bezlitośnie wykorzystał pierwszy błąd swojego przeciwnika.
Następny odcinek też się fajnie zapowiada. Jens pewnie będzie się kłócił z Daną (bo co to za głupi pomysł, żeby półfinały były między członkami tych samych drużyn, kiedy akurat jest stosunek 2:2), a Karo będzie warczał na Diaza (ciekawe, o co im poszło). :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W polskiej nie można. Szukaj w temacie Filmiki w tym dziale.Hej amm pytanko mozna to obejzec w TV??
Napisano Ponad rok temu
Teraz widać czarno na białym, że Jens jest lepszym trenerem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pingpong byl dobry 8)
mam nadzieje, ze w finale Jens pojedzie BJa. tez uwazam, ze Jens jest lepszym trenerem. zreszta BJa nigdy nie lubilem
Manny vs Diaz. wow. jak Nate pozwoli sie sprowadzic, to walka skonczy sie jak pierwszy polfinal. mysle ze final wygra Gamburyan przez decyzje.
chociaz wolalbym zobaczyc wygrana Diaza.
dobrze ze juz sie skonczylo
Napisano Ponad rok temu
mysle ze final wygra Gamburyan przez decyzje.
ja tam bym chcial zeby on wreszcie wygral przed czasem, bo wszystko przez decyzje wygrywa, nudne to jest
Napisano Ponad rok temu
Takiego lania dawno nie widzialemA BJ wygra bezapelacyjnie.
a ja mam nadzieje ze nie :wink:
Napisano Ponad rok temu
final tez jakis glupi. Saku w starciu z Wandem "sobie" bark wybil, to rozumiem. ale tak... bez sensu, jak nie zaleczy raz a dobrze to nie ma co sie pokazywac. szkoda, bo Diaz sie zaczynal rozkrecac
najlepszy byl Maynard. wejsc w nogi chyba ze szkoleniowek Marka Kerra sie uczyl
walka Rogera Huerty byla zajebista. reszta bardzo srednia. moze jeszcze Miller sympatycznie pozamiatal Wangiem octagon
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Saleta- przygotowania do walki na zasad. MMA
- Ponad rok temu
-
Ciuchy na mate czy ulice?
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Pawłem Nastulą (Dziennik/Onet)
- Ponad rok temu
-
Piotr Woźnicki walczy w Szwecji
- Ponad rok temu
-
Bass Rutten- pokaz sztuk walki
- Ponad rok temu
-
Ksiazki materialy o MMA i nie tylko !!!
- Ponad rok temu
-
Quo Vadis MMA? (uwaga: spoiler z ufc 70)
- Ponad rok temu
-
Nastula w TVP
- Ponad rok temu
-
pytanie-wielka prośba!
- Ponad rok temu
-
Tomek Drwal wygrał !
- Ponad rok temu